Om meg Kontakt Tumblr Bloglovin Legg til som venn

Om meg

20 Juli 1996 kom det en liten, feit og skrikende jente til denne verden. Hun heter da Tuva og kommer fra Oslo.

Jeg liker å le, smile, ta bilder, mote og sånne klisjé greier! Her på bloggen skriver jeg om mote, foto, hverdagen min og mine interesser. Under her har dere noen morsomme fakta om meg. Håper dere vil følge bloggen min videre!!


Jeg elsker å ta bilder, men hater å bli tatt bilde av. Det føles bare rart å være den som står foran kamera, og jeg liker dessuten å tenke på meg selv som ufotogen. Når folk tar bilde av meg med deres kamera så gjemmer jeg meg, men når det kommer til mitt kamera går det helt fint! Jeg har høye mål og forventinger for meg selv, men jeg vil ikke si de høyt eller skrive dem ned for jeg er redd for å bli skuffet over meg selv. Jeg er en person som tenker veldig mye over situasjoner og tar ting veldig lett til meg, så når det er noe som ikke gir noe mening for meg, så hjelper det uansett ikke hvor mange ganger en prøver å forklare det, eller noen ganger gjør det det, men som oftes ikke.

Jeg er utrolig følsom. Jeg gråter/får tårer i øyene av så mye. Jeg gråter når jeg ler for mye, jeg gråter når jeg blir sur og irritert, jeg gråter når jeg blir redd, jeg gråter når jeg er lykkelig og jeg får tårer i øyene av å se mye av det vakre her i verden. Jeg banner ikke! Jeg får en rar følelse i kroppen når jeg banner, defor banner jeg ikke. Men når jeg er utrolig sur så kan jeg banne en til to ganger og føle meg mye bedre igjen! Jeg elsker å le. Ved å le kommer den herlige følelsen i livet, men når jeg ler mye ender det alltid opp med at jeg må på do, så når jeg er langt unna en do prøver jeg å ikke le så mye.

Jeg er redd for det meste her i verden noe som gjør at jeg liker å være veldig forsiktig, men samtidig er jeg veldig fasinert av det meste rundt meg. Jeg er utrolig overtroisk. Jeg tråkker ikke på komlokk, jeg krysser fingrene for å ønske noen lykke til, jeg tror på spøkelser og jeg tror på lykke mynter eller lykke gjenstander. Jeg klarer absolutt ikke å se på skrekkfilm, ender alltid opp med at jeg enten gjemmer meg under dynen/teppet eller ikke klarer å sove og når jeg først sover er den personen i filmen som skremte meg mest alt jeg ser og drømmer om!

Jeg driver med en kampsport som heter Taekwondo og det har jeg holdt på med i snart 6 år. Jeg liker hvordan ting er så strukturert og jeg liker at det kan være veldig uforutsigbart! Jeg kan være ganske så sjenert på begynnelsen, men etter en liten stund er jeg rett og slett meg. Jeg er ganske rar, men det er sånn jeg er. Alle er rare på sin egen måte, noe som gjør normal kjedelig, så hvorfor ikke være rar og skille seg ut!

Hva synes du?

Har vi noe tilfelles?

7 kommentarer

Frk.Hanne

Dato: 06.03.2012 Klokken: 18:52

Morsomt måte å fortelle om deg selv :D

Julie Engebakken

Dato: 06.03.2012 Klokken: 18:52

Så gøøøy innlgg :D

Malin H

Dato: 06.03.2012 Klokken: 22:11

Jeg føler meg også mest komfortabel bak kamera :)

ANNIKA

Dato: 06.03.2012 Klokken: 22:17

Så artig å lese :) Du er utrolig pen <3

Camilla<3

Dato: 07.03.2012 Klokken: 08:43

HAHAHAHAHAHA! Kule bilder på overheaden forresten! :D Du er så utrolig pen og herregud, jeg sitter i klasserommet og ler høyt av denne setningen her: Når jeg ler for mye, ender det opp med at jeg må på do. HAHAHAHAHAHAHAHA, du er så søøøøøøøøøøøt <3

erikawskille2

Dato: 07.03.2012 Klokken: 15:25

HEEI, jeg elsker bloggen din, du skriver så bra og du er NYDELIG ! <3

bli gjerne venn med meg på blogg : erikawskille2

e.w.s

Dato: 11.01.2013 Klokken: 22:29

Du er pen :)

ToppSminke

Dato: 24.04.2013 Klokken: 23:13

Du kom på tredje plass på giveawayen min, så du får en liten, ikke relatert til skjønnhet - pakke i posten av meg om du vil! :D Jeg har også linket deg! Send adressen din til toppsminke@hotmail.com!

Daria

Dato: 12.07.2013 Klokken: 23:16

Veldig kul måte å fortelle om deg selv :) Fine bilder!!

Avanya

Dato: 21.07.2013 Klokken: 16:42

Herregud, du er så nydelig!!! Er du thai eller noe? :D Taekwondo er kjempekult, gikk selv på judo for mange mange år siden. :)

Vivian Yuen

Dato: 25.09.2013 Klokken: 14:17

Føler med deg, det med å trives best bak kamera :)

Silje Olida

Dato: 26.06.2014 Klokken: 20:44

du var ekstremt vakker :-)

Skriv en ny kommentar
Follow on Bloglovin


  • hits