Om meg Kontakt Tumblr Bloglovin Legg til som venn

De ti morsomste filmene noensinne?

Jeg tok meg en tur innom denne siden HER og så en liste over de ti morsomste filmene noensinne. Mange av dem er super morsomme og mange av dem har jeg ikke sett enda, men en av de filmene som jeg syns er urkomiske er American Pie. Alle de orginale filmene med stifler, michelle og dem er så fantastisk morsomme at jeg ender opp med å holde meg for magen på slutten av av filmene(noen av dem - noen av filmene er morsomme enn andre) fordi de er så morsomme! Dessverre så er film-seriene ferdige, men det ble jo en lykkelig og fin slutt! Til dere som ikke har sett på dem, gjør det!! De er kanskje veldig rare og sære og litt ehmm ja, men de er morsomme! 

530463_10151172084316860_1888765169_n_largeDør av den scenen der!

kan ikke kommenteres!

Belive Acoustic

Er det noe jeg har falt pladask for de siste dagene er det så absolutt Justin Bieber belive acoustic album. Blir virkelig ikke lei av sangene og i hvert fall ikke stemmen hans! ♥

Hva syns du om det acoustice albumet hans? 

Metallic nails

Har veldig lenge hatt lyst på sånne negler og lett etter dem, og nå er dem mine!!! Åååå, gleder meg så mye til sommer hvor jeg kan bruke dem med kjole og shorts og converse!

Hva er din mening om sånne negler?

New Design

Som noen av dere sikker har lagt merke til, så har jeg forandret på designet mitt. Nytt år nye muligheter. Nå som designet mitt er annerledes har jeg også planer om å forandre litt på innholdet i bloggen, altså gjøre den bedre. Håper dere fortsatt følger bloggen min, og til dere som er her for første, andre eller tredje gang, håper dere også gjør det!! 

Før

Etter:

Hva synes du om det nye designet?

Familiemiddag

Er det noe vi ikke har så ofte her i huset så er det familiemiddag, og da mener jeg at kanskje ikke hele, men i hvertfall halve familien er sammen. I dag hadde vi det! Det var servert god mat med latter og snakk ved matbordet og endte opp med spill på ipad, og såklart litt roping fra den lille rakkern underveis, men det er familie! 


Dette bildet er så priceless! 

Har dere ofte familiemiddag? 

Room details

Fikk litt lyst til å ta litt detaljbilder av rommet mitt. Før noen av dere spør hvordan jeg redigerer bildene mine ta en titt HER
Den ene boksen er tom altså. Fikk den minste JB boksen av søsteren min etter at jeg kjøpte parfymen til henne!
Hva syns du om detaljene?

Bloggtips

Ja, jeg har faktisk klart å glemme å svare på siste del av spørsmålsrunden og det samme til redigeringsvideoen ... Men jo, jeg fikk veldig mange spørsmål til hva en blogg må ha for at jeg skal lese den fast, så da tenkte jeg hvorfor ikke bare skrive bloggtips. Ikke at jeg har en suuper bra blogg selv, men har du mye av det under her, så bra for deg! 


Design: 

Ha et ryddig design med helst få farger. Heller ikke et design som ikke fungerer 100%. Det er ganske så irriterende når du kommer inn på en blogg som kanskje linkene ikke fungerer og lignende + hvis du er flink med HTML koder pass på at det ikke er mange unødvenige koder inne å maleren, det gjør rett og slett at det tar lengre tid for bloggen å laste opp. Noe som da gjør at folk ikke har så lyst til å vente lenge på at designet ditt og bloggen skal laste opp, så pass på det! 

Header: 

Ha en fin header som er unik og rett og slett deg. Ha også headeren stor, men ikke for stor. Hvis du har en header som dekker hele siden som da gjør at man må bla litt ned bare for å kunne se innlegget eller i det hele tatt overskriften, så lag headeren mindre! Ha også en header som ikke er i så mange farger og ha navnet på bloggen din og navnet ditt(hvis du vil. Du er ikke fullstendig nødt til å ha det, men det er fint å vite hva bloggeren heter i det man kommer inn på bloggen). 


Eksempel.

Skrivefeil:

Les gjennom innlegget ditt flere ganger før du poster det! Noe som er utrolig irriterende er å lese en blogg som har mange skrivefeil, noe som gjør at man som oftest må gjette seg frem til hva som skal stå der og det er utrolig slitsomt! 

Innhold: 

Ha et rikt innhold og et variert innhold. Det er 24 timer i løpet av en dag, du trenger ikke å ramse opp hva du har gjort til hver tid altså! Har du hatt en spennende dag, skriv om det som var spennende. Vi/jeg trenger ikke å lese om åssen do-turen din var, åssen du pusser tenna eller åssen det føltes når du klødde deg på rumpa! Ha heller ikke smiley! Det er suuuper irriterende og bare distraherende å lese en tekst som innholder :) :P xP xD ;). Hvis du først skal ha smiley ha det på slutten av et innlegg eller noe lignende. 

Bilder: 

Ha store og fine bilder med GOD kvalitet! Bloggen blir automatisk et hakk bedre når bloggen har mange fine og store bilder med kvalitet. Unngå også helst å poste mange iphone bilder. En gang i blant går sikkert fint, men ikke gjør det til en vane å poste bilder med crappy kvalitet. Last opp bildene i minimum 600 px. Jeg/Vi vil se fine detaljer i bildene dine, men det er vanskelig å se dem hvis bildene er lastet opp i 400px. Ha de mellom 600-1000 px. Jeg har da for eksempel bildene mine i 900px. 


Dialekt: 

Ikke skriv i dialekt. Det blir veldig tungvindt å lese. Hvis du først skal ha blogg på blogg.no skriv på bokmål. Det er mindre tungvindt å lese. 

Vær orginal: 

Å være orginal er en av de vanskeligste oppgavene en blogg har føler jeg, eller oppgave og oppgave. Jo mer orginal du er jo bedre er det! 

Variert:

Som jeg har nevn litt over så er det bra med en blogg som blogger variert. Blogg om alt fra hverdagen din, hva du har på deg, mote tips, tips generelt, bilder and so on. Ikke blogg om det samme hele tiden. Hvis du bare blogger om ett tema så gjør det i det minste spennende! Bruk heller ikke samme bilde flere ganger etter hverandre! Det er fint med en blogg som har forkjsellige bilder. Det er også bra å ha en blogg som oppdaterer minst 3 ganger i uka! 

Hva syns du om bloggtipsene mine? 

Har du noen bloggtips?

Flowers (FOTO)

Så, ja ... Jeg kan tenke meg at de fleste av dere har fått med dere hva som har hendt med Sigrid. Det er utrolig trist og helt forferdelig det som har hendt, og det gjør det ikke noe bedre å vite at hun er like gammel som meg og at det ikke hendte så langt i fra der jeg bor(altså hvor hun ble kidnappet). Så da er dette innlegget mitt dedikert til kjære Sigrid som da er min kondulasjon(kan man sidet?). Sangen er for at vi vet at hun ikke er alene og noe som kan være litt trøsende! I hvertfall for dere som kjente henne, Jeg kondolerer! ♥

Siden dette innlegget er dedikert til Sigrid - er det ingen spørsmål på slutten. 

15 years wedding anniversary

Akkurat i dag for 15 år siden giftet onkelen min og tantem min seg. De har hatt mange oppturer og nedturer, men det som betyr noe er kjærligheten de har for hverandre og nå for deres kjære datter på 11 år. Dagen gikk da til å feire bryllupsdagen dems med familien og god mat!Hva har du gjort i dag?

Noen du kjenner som har feiret 15 års bryllups jubileum?

SPØRSMÅLRUNDE HEEEEEER! SVARER PÅ SPØRSMÅLENE OM IKKE SÅ LENGE SÅ SPØR HEEEEER!

Titanium


Er det noe jeg har fått helt hekta på i det siste er Titanium av David Guetta. Har hørt så mange verjoner altså covere av den sangen og mange av de er suuuper flinke, men jeg holder meg til den orginale jeg!

Hva slags sang er du helt hekta på nå for tiden? 

New Design

Som noen av dere ser, har jeg fått nytt design. Jeg er så utrolig lei av den gamle så da valgte jeg å jobbe med et nytt deisgn i dag og her ha dere da resultatet!

Før: 

Etter:


Liker du det nye eller det gamle best? Si gjerne hvorfor du liker det!

15:08

Da sitter jeg her med en kakao i hånden og med en ullgenser på meg selvom det er 24 grader ute. Formen er dessverre ikke helt på topp så jeg tror dagen min i dag blir å se på filmer mens jeg hiver i meg masse kakao. Men jeg tror kanskje jeg tar meg en tur til treningsentret etter på. For hvem vil vel ikke ha en liten rød asiater rundt seg, og som helt plutselig begynner å rappe?(det kommer ikke noe lyd ut altså)

 

Hva skal du i dag?

Åssen er formen eller åssen har du det? 

Nail Polish - Sommerfarge

Da var det påtide å bytte farge på neglene. Nå prøvde jeg en farge som jeg aldri har prøvd før, nemlig rød. Jeg vet ikke helt hva jeg syns, men jeg syns at det ser litt ut som heksenegler siden jeg har lange negler, men vi får se om jeg klipper neglene eller om jeg bytter farge. 

Har du prøvd rød før?

Hva syns du?

Funny videoes

 

Åssen han klarer å være så seriøst! Priceless!

 

Hvilken av videoene likte du best?

 

Skal trekke ut vinneren av konkurransen i morgen så for dere som ikke har meldt dere på enda - trykker HER

Gratulerer med dagen!

I dag har min kjære mamma bursdag! Hun fyller 44 år. Gammel? Nei, tror ikke det! Hun kan fortsatt hoppe, danse synge og har ingen problemer med ryggen eller knærne. Noe som er bank bank bra bra! Men igjen, GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN kjære Mamma!

Ja, så dagen går da til bursdagsfeiringen til mamma også stikker jeg sikkert innom og slenger inn dagens outfit eller noe lignende så da prekas vi da! Ha en strålende dag så lenge! ♥


Med ett øye åpent og greier!

Glad i deg mammy!

Hva skal du i dag?

Når har moren din bursdag? 

Tumblr


Oh, gud som jeg elsker tumblr! Kunne sittet fordan tumblr i en hel dag til og med uke og bare bli inspirert, le. gråte, nikke i full enighet, reblogge, kjenne meg i ting og bare glede meg enda mer til seriene mine som sier disse linjene kommer!

Jeg bare MÅ, Må, Må, Må dele noen linjer fra the vampire diaries(som dessverre har pause nå, men kommer tilbake i otober, i think - and i will be waiting!) og pretty little liars. ELSKER, ELSKER, ELSKER, ELSKER disse på seriene! youknowthemelody:
Forever Living In A Fantasy on We Heart It. http://weheartit.com/entry/33211562

Har du tumblr?(Legg også igjen navn/link hvis du har så tar jeg en titt)

Ser du på noen av disse seriene?

Konkurranse - vinn TUSENFRYD billett

Jo, da spurte jeg dere lesere om dere ville at jeg skulle ha en konkurranse hvor dere kan vinne 1 tusenfryd billett. De fleste sa ja så her er da konkurransen.

Det er en veldig liten konkurranse så det du skal gjøre da for å være med er å skrive er med eller noe lignende i kommentarfeltet + epost sånn at jeg kan  kontakte deg hvis du vinner. Jeg vet at det er veldig begrensa for de som bor veldig langt unna tusenfryd, men dette blir nok bare en av mange konkurranser så don't be sad! Gjelder både for denne og neste sesong(det var ihvertfall det han mannen sa). Del konkurransen gjerne videre!

Er du med i konkurransen? 

Just girly things #3Noen du kjente deg igjen i?

Vi er VELDIG heldige!

Føler du deg heldig nå?

Just girly things #2

Noen du kjente deg igjen i?

Birthday Cake

Jeg beklager for at det blir så sen blogging i dag! Jeg hadde nemlig en liten fetter på 6 år på besøk, og de må jo underholdes nesten hele tiden! Etter det dro jeg også ut for å prøve å holde det sosiale livet mitt i gang sånn at jeg ikke ender opp med å sitte foran pc-en, blogge og ha nettet som min eneste venn! Men her kommer da kaken min fra i går. Den var god, men UTROLIG mettende!WUHUUU, 16 lys egentlig 17, men da betyr det at vi kan spare dette bildet til neste år. Smarte meeeg!

Har du smakt lignende kake før?

Har du vært ute og holdt det sosiale livet ditt i akt i dag?

Monopolspilling

Først vil jeg si TUSEN TAKK for alle gratulasjoner både på facebook, bloggen og på mobilen! Jeg har ikke vært innom facebook i hele dag, men når så på profilen min fra søsteren min sin bruker var det overraskende mange. Blir ikke så mange bilder fra i dag siden kameraet var for det meste inne på rommet og jeg tok bare bilder under monopolspillet. I stad spilte jeg monopol med søsteren min. Vi spilte ganske så lenge og ja vi sluttet da hun hadde pantet nesten all stedene siene og når hun var i 3 millioner i gjeld, wuhu! 


Camilla måtte selge(Husker ikke helt hva ordet er så vi går for selge) de fleste av tomtene sine ja!

Image and video hosting by TinyPic Og her har vi da åssen pengene mine bare økte og økte!

Hva har du gjort i dag?

Pleier du å spille monopol?

JEG HAR BURSDAAAG!

YEEEEEY, endelig er jeg 16 år! Sweet sixteen! Ble vekket av bursdagssang og bacon, herlig! Men nå skal jeg spille monopol med søsteren min! Visste dere forresten at det alltid regner på bursdagen min? 
Noen av gavene jeg har fått i dag!

Vil du si gratulerer med dagen? :-D (du kan godt også synge hvis du vil det, haha)

Fast leser eller bare innom?

Er du fast leser eller bare innom? 

Just girly things #1Noen du kjente deg igjen i?

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN

Smil, du har gjort en god deal!

Da er dagen snart over og jeg skal strakt til sengs! Dagen har vært ganske så bra utenom når jeg trodde at jeg skulle få heteslag ... Menmen, ellers har dagen vært super. Da er det tid for seng, god natt!

Har du hatt en bra dag? 

Before I die # 3

Her kommer da enda en del om Before I die. Begynner litt å gå tom for ideer om hva jeg kan blogge om, så kom gjerne med ideer! 

Har du lyst til noe av det samme?

Hr du noen ideer til hva jeg kan blogge om eller er det noe mer du vil av på bloggen da? 

Bryllupsbilder

Som sagt så var jeg i bryllup i dag. Det var mange finer kjoler og det var et fint brudepar! Koselig var det også! Etter bryllupet dro mamma og søsteren min på karaoke sammen med resten av flokken og jeg dro hjem, danset og sang for meg selv inne på rommet! That's how I do it!
Meg og storesøster CamillaAsian style!

Oh yeah, limo! Vi dro dessverre ikke med den ... Den var der da vi kom frem til operataket og jeg tekte '' Hey, hvorfor ikke ta bilde ved den svært kule limoen!''. Tror også at det var noen der inne, men så bra at jeg vinket da ... !

Vakre mamma!

KAKE!

Skål!
Hva synes du om bildene? 

Lenge siden du var på bryllup?

Before I die #2Har vi lyst til noe av det samme?

Ting jeg liker

Nå som det er trist og grått vær kommer jeg i dårlig humør, men jeg velger å tenke positivt så her kommer noen ting jeg liker!

Jeg liker å høre regne plaske når jeg skal sove

Jeg liker å se favoritt seriene mine på tv

Jeg liker at musikk kan endre humøret mitt

Jeg liker å å le til jeg gråter

Jeg liker å se regnbue uansett vær

Jeg liker å se gamle folk som holder hverandre i hendene og rett og slett holder seg sammen


Jeg liker alle årstidene ( bare på begynnelsen, blir så fort lei av de ...)

Jeg liker når jeg får mye ut av dagen og de dagene jeg føler at livet er helt fantastisk! 

Jeg liker gaven søsteren min har gitt meg til bursdagen min(20.juli - HUSK!). Hun er en super duper beliber så derfor har hun skaffet meg og henne billetter til Justin Bieber i April. Ikke DC plasser, men det er plasser og jeg får se han! LOVE!Jeg liker å ha dager hvor jeg kan ha tid for meg selv til å ta en langt bad, se på mange episoder på favorittseriene mine og ta ansiktsmaske!

Jeg liker venner som holder sammen og støtter hverandre OG ler sammen 

Jeg liker å se lykken i folk

Tumblr_l9z1x8hlds1qbn3zvo1_500_large

Jeg liker å få inspirasjon

Jeg liker dere søte og herlige lesere

Jeg liker å ta bilder


+++++ mer!! // noen av bildene er fre weheart it(de er linket til hvor jeg fant dem) og det det andre bildet er fra da jeg og søsteren min var små.


Hva liker du? (Skriv gjerne ned mange punkter!)

Liker vi noe av det samme?

Before I die #1

Noe du har lyst til?

Jeg holder på å forandre litt på bloggen min så hvis bloggen ser litt rar ut så er det ikke din pc sin feil! ♣ Jeg skal bare gjøre det litt ryddigere, bare sånn at dere vet det!

Anbefaling av Leppestift

For ikke så lenge siden kjøpte jeg en rød leppestift og nå har den blitt min favoritt. Jeg har lyst til å dele denne herligheten(er det mulig å si herligheten, jaja) med dere sånn at dere også kan få glede av denne herligheten!


Det som er positivt med den er:

+ Den har en veldig søt og god lukt på selve leppestiften. Selve lukten er ikke for søt sånn at man blir kvalm eller lei av den.

+ Den er ikke testet på dyr og er imot det. 

+ Den er billig. Koster 70 kr.

+ Den holder lenge.

+ Den tørker ikke leppene slik som de fleste leppestiftene gjør når man tar de på, men de fukter de litt noe som gjør at leppene føles glatte og myke!

+ Den inneholder vitamin E.

+ Selve tuben(coveret) er fint og ser veldig fancy ut.

Det negative er: 

- Det kommer veldig mye på en gang, hvis dere skjønner. Når jeg tar på så ender det opp med at jeg må gni leppene litt mot en serviett, for det kommer veldig mye på en gang

- Leppestiften er veldig kort, men det er vel det man får når man betaler 70 kr. 

 

Hva synes du om anbefalingen?

Har du en fra samme merke?

English Quotes

♣ It's funny how day by day, nothing changes. But when you look back everything is different.  
Tumblr_lkn4vd1ldn1qhxd17o1_500_large

♣Loving someone who dosen't love you back, is like waiting for a ship at the airport.

Tumblr_lwgjg3qluz1qap5t2o1_500_large

 

♣ Why would I ever look for something in somebody else, when I see everything in you? 

 

♣It's funny when people see me at the supermarked and they ask me '' Hey, what are you doing here?'' and i'm just luke '' Oh, you know ... Hunting elephants!''

 

♣ Does your ass ever get jealous on your mouth? You're talking more shit then your ass can produce.

 

♣ You better put a condom on- if you're gonna act lika a dick you need to fress like one. 

 

♣ There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little brighter and make you live a little better.

542272_10150871009227639_1319632433_n_large

//Alle bildene er tatt fra weheartit, men dessverre så mistet jeg linkene så fikk ikke linket til bildene.//

 

Noen du likte?

Teenager PostsNoen du kjente deg igjen i eller likte?

Quotes of the day

Oh, som jeg bare elsker quotes. Mange fine, mange morsomme og mange ja, quotes!

//bildene er fra weheartit//

 

Hva synes du om quotsene?

Dagens inspirasjon Danbo

Grått er rått

Da var det på tide med en ny neglelakk og denne gangen ble det grå. Jeg har aldri brukt denne fargen før så jeg var litt spent, men synes det ble fint jeg!

Hva synes du om fargen?

Dagens Quotes

Hey, da har faktisk fantasien min tatt slutt. Måtte jo skje en dag, så her kommer da dagens Quotes. Skriv også gjerne ned i kommentarfeltet hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge om eller bare noen tips :-)

203154633160889213_utxdaxks_c_large

134263632611092188_lpxyfqhx_c_large

Tumblr_m2xtkty0cy1ru8z0to1_500_large

003_large

Hva synes du om dagens quotes? 

Noen tips eller ideer til hva jeg kan blogge om? Noe spesielt dere vil se her på bloggen? 

Hva er din tumblr?

Yes, da er det søndag og jeg sitter her og leser til mattetentamen. Gotta love life! Men jo, jeg skaffet meg tumblr for ikke så lenge siden og ja. Så hvis noen av dere har en tumblr der ute og vil dele den med meg, så skriv ned hva den heter i kommentarfeltet. Og hvis du vil lese min så kan du trykke HER

Har du en tumblr som du har lyst til å dele?

A birthday party

I går hadde fetteren min bursdag og fylte 6 år! Wow, tiden har gått fort. Det føltes ikke ut som om det var så lenge siden jeg så verdens søteste lille baby som jeg ikke fikk lov til å bære, men nå som dessverre er blitt for tung og er opptatt av jenter. 

Bursdagsbarnet!
Kaken #1

BursdagsbarnetTante og søster
Er de ikke bare søteee?

Voksnes tid til å eta

Er det bare jeg som ble sulten nå?

Når var det siden sist gang du var på familie bursdag?

Lese din blogg?

JEG VIL LESE DIN BLÆÆG!//google//

Before I die ... I want to ... Part 2

Det her blir et kjapt innlegg så her kommer del 2!

Hva synes du om del 2?

Before I die ... I want to ... Part 1

Jeg kunne bare ha sitter på weheartit i evigheter å bare sitter å ledd og kost meg masse for meg selv, men dessverre så er det enda en verden som heter lekser ... Men her har dere part 1 av before I die i want to. Er jo så mye man vil i løpet av det livet man har så da trenger man flere innlegg!♥

Hva synes du? 

Noe vi har likt?

Dagens inspirasjon!

Hva synes du om dagens inspirasjon?

Om meg

20 Juli 1996 kom det en liten, feit og skrikende jente til denne verden. Hun heter da Tuva og kommer fra Oslo.

Jeg liker å le, smile, ta bilder, mote og sånne klisjé greier! Her på bloggen skriver jeg om mote, foto, hverdagen min og mine interesser. Under her har dere noen morsomme fakta om meg. Håper dere vil følge bloggen min videre!!


Jeg elsker å ta bilder, men hater å bli tatt bilde av. Det føles bare rart å være den som står foran kamera, og jeg liker dessuten å tenke på meg selv som ufotogen. Når folk tar bilde av meg med deres kamera så gjemmer jeg meg, men når det kommer til mitt kamera går det helt fint! Jeg har høye mål og forventinger for meg selv, men jeg vil ikke si de høyt eller skrive dem ned for jeg er redd for å bli skuffet over meg selv. Jeg er en person som tenker veldig mye over situasjoner og tar ting veldig lett til meg, så når det er noe som ikke gir noe mening for meg, så hjelper det uansett ikke hvor mange ganger en prøver å forklare det, eller noen ganger gjør det det, men som oftes ikke.

Jeg er utrolig følsom. Jeg gråter/får tårer i øyene av så mye. Jeg gråter når jeg ler for mye, jeg gråter når jeg blir sur og irritert, jeg gråter når jeg blir redd, jeg gråter når jeg er lykkelig og jeg får tårer i øyene av å se mye av det vakre her i verden. Jeg banner ikke! Jeg får en rar følelse i kroppen når jeg banner, defor banner jeg ikke. Men når jeg er utrolig sur så kan jeg banne en til to ganger og føle meg mye bedre igjen! Jeg elsker å le. Ved å le kommer den herlige følelsen i livet, men når jeg ler mye ender det alltid opp med at jeg må på do, så når jeg er langt unna en do prøver jeg å ikke le så mye.

Jeg er redd for det meste her i verden noe som gjør at jeg liker å være veldig forsiktig, men samtidig er jeg veldig fasinert av det meste rundt meg. Jeg er utrolig overtroisk. Jeg tråkker ikke på komlokk, jeg krysser fingrene for å ønske noen lykke til, jeg tror på spøkelser og jeg tror på lykke mynter eller lykke gjenstander. Jeg klarer absolutt ikke å se på skrekkfilm, ender alltid opp med at jeg enten gjemmer meg under dynen/teppet eller ikke klarer å sove og når jeg først sover er den personen i filmen som skremte meg mest alt jeg ser og drømmer om!

Jeg driver med en kampsport som heter Taekwondo og det har jeg holdt på med i snart 6 år. Jeg liker hvordan ting er så strukturert og jeg liker at det kan være veldig uforutsigbart! Jeg kan være ganske så sjenert på begynnelsen, men etter en liten stund er jeg rett og slett meg. Jeg er ganske rar, men det er sånn jeg er. Alle er rare på sin egen måte, noe som gjør normal kjedelig, så hvorfor ikke være rar og skille seg ut!

Hva synes du?

Har vi noe tilfelles?

Purple is the new black

Etter noen dager kanskje til og med uker uten neglelakk var det på tide å ta på en ny en. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn føler jeg at neglene mine ser litt nakne uten neglelakk :-D

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om fargen?

Pleier du å bruke neglelakk?

Finally, NEW DESIGN!

Da har jeg endelig klart å lage et nytt design, litt annerledes denne gangen, men jeg er fornøyd. Tell me what you think!Hva synes du?

Den beste filmen denne månden!!!

Den beste februar filmen som jeg har sett! Jeg lo som bare det og det var bare av traileren(har dessverre ikke sett filmen enda, men jeg skal definitivt se den og håper at filmen er like bra som traileren viser)

Jack and Jill

 

Hva synes du om traileren?

Mitt 2011 - Del 4

Jeg hadde faktisk glemt siste del av 2011, but here it is!

September:


Vært med venner

Bakt pepperkaker

Vært på aftenposten

Vært en liten tur med venner

Ble det litt(helt forferdelig) løping på bislett. Altså det var helt forferdelig. Vi hadde 12 min test der...Oktober:

    Halloween

November:


Vært en liten tur i byen og fikk julesang

Ble det litt coockie baking med venner til OD dagen

Desember:

Pakket inn julegavene og laget kort

Siste skoledag


Årnings til julemiddag

Hva synes du om bildene?

Hvordan var ditt 2011?

Mitt 2011 - Del 3

Her kommer nest siste del av mitt 2011!

Juli:

I løpet av Juli blir det veldig mange bilder siden det var da jeg dro til Kina, og tenker meg at dere vil se bilder der i fra!

Våknet med solskinn som stårlte om morningen!

Bakt brownies
      Spillt masse tetris på tetrisfriends

Klart å være så smart at jeg glemte ipoden(babyen min) i kina, men don't worry, har heldigvis fått en ny!

Kinaturen:

         Har vært i kina og fått sett den fine kulturen og de fine stedene


Den kinesiske mur

Planking på den kinesiske mur
        Spist saue penis(Noe som jeg definitivt holdt meg langt unna!)

        Badet

       Fått kule overtrekksjakker       Fått en bitte liten flaske samling

        Vært på shopping og prutet

       Kost oss masse på shopping x2

        Vært på starbuks    Vært på himmelfreds plassen og blitt en turist attraksjon

       Fått sett flere fine landskaper

        Minner som jeg tar med forlivet

         Emda flere kinesere som ville ta bilde med oss

         Fått med oss mange kule kinesiske ting og tang

         Fått hilst på en utrolig søt og koselig jente! Her ble vi nok en gang en turist attraksjon og utenfor McCdonalds(!!!!)

         Fått kjørt sånne awsome paddlebåter

        Og fått massasje til vi kjente det i over hele kropper


Rukket å komme hjem til storesøsters bursdag!

August:

Vært på stranden og tatt masse bilder

Nissedal:


Bodde i et søtt og koselig hytte(er ikke helt sikker hva akkurat det DER heter)

En ponni som bodde rett ved oss


Ikke vært like redd og døde nesten av høyden(rett og slett en av de værste tingene jeg har gjort - hater høyde)

             Var fint og koselig der, men bæsjemyggene ødela mye!

Vært med venner og hatt en super dag med Hanna(har som regel det da)

Hva synes du om bildene?

Er du glad i høyde?

Hair Inspiration

I det siste er det ganske så mange som har laget ''Hair inspiration'' og jeg må virkelig si at det gir meg litt sommerfølelse(av en eller annen rar grunn, kanskje det er fordi at det som oftest er sommer i bakgrunnen), men jeg fikk hvert fall lyst til å lage et selv. 

 
Oh, laste opp bilde greia klikket ''litt'', så jeg måtte ta alle sammen som ett bilde. 

Hva synes du som hårstilene?

Mitt 2011 - Del 2

Det var i løpet av disse måndene jeg begynte å ta masse bilder og opplevde mye fint!

April

   Lekte jeg litt frem med kameraet mitt

Var i Lillehammer med noen fra trinnet på bokting - Her er vi rett før skrekkhistoriene

Læreren min viste meg et utrolig kult smykke som hun hadde kjøpt på loppemarkedet for 15 kr også fant hun ut at det var en 100 lapp oppi den! Var ikke det bare et utrolig kult smykke?! :D

Ble min og Hanna sin første is i 2011. Sendere ro vi opp til takterassen og koste oss og tok masse bilder!

Mai


17 Mai

Tine staffetten. Vi kom 1 time fortidlig så jeg og Hanna valgte å dra til en kafe og kose oss i mensVårt prosjekt om konsentrasjonsleirene

Kos med piknik, grill og mange finer bilder/minnner!

Juni


VG - topp 20 listenSommerleir - TaekwondoFørste turen til stranda
Første turen til stranda(samme dag som bildet ovenfor)
Siste skoledag

Hva synes du om bildene og mitt 2011 så langt?

Mitt 2011 - Del 1

I fjor opplevde jeg utrolig mye spennende, morsomt, trist, bra og mye mer, og det jeg vil si er: Jeg håper at dere hadde et like bra år som jeg har hatt og vi lærer av feilene våre og gjør det bedre i 2012!

Januar: 

 
Slutten av fyverkerieneOh yes, jeg, kusinen min og fettern min er veldig normale, men kule!

Februar:

Sunget singstar i flere timer i strekk og endte opp med sår hals neste dag.

Søskenkjærlighet

Singing for fullhalsDagen før NMK 1 - overnatting av Kine

Yes, vi er den kule gjengen på mesterskapene

My LOVE for Disney Channel

Fått en finfinfin gave fra en kusine i vietnam!

Hatt litt firtids, men samtidig fått mange bra bilder, og dette er noen av mine fine fritids ideer.

Mars:

 
9 Klasse revyen vår

Alltid like happy backstage

Shopping day - Badasser

Spreking 1

Sprek 2

Verdens søteste bursdagsbarn!

Får alltid noen kule bilder fra bursdagsfesterOg til slutt, åpskegraderingen!

Hva synes du om mitt 2011 så langt?

Fyverkeri bilder

Yes, da er det et nytt år med nye muligheter forhåpentligvis. 

Her kommer noen av bildene fra i går, håper dere koste dere masse!Hva synes du om bildene?

Nytt design!

Da har jeg fått rumpa i gir og tatt bilder og redigert dem, så her har vi et ikke så sommer design. Det snør forresten! Begynte å snø for ikke så lenge siden! Wuhuuu!


Gamle

Nye

Hva synes du?

Ny hårfrisyre

Jeg ville ha noe nytt som ikke var så lik hårfrisyre som de andre(har ikke klippet meg hvis det er det noen av dere tror) så da ble det en fin og liten hårfrisyre som ikke er lik som alle andres.


Og da ble jeg seende ut sånn

Den lille dusken

Med litt hint av ekstra

Hva synes du?

Har du noen dager hvor du og håret ditt bare føler for å skille seg litt ut?

Ting jeg liker - My happy things

Nå som det er trist og grått vær kommer jeg i dårlig humør, men jeg velger å tenke positivt på det så her kommer noen ting jeg liker :D 

Jeg liker å høre regne plaske når jeg skal sove

Jeg liker å se favoritt seriene mine på tv

Jeg liker at musikk kan endre humøret mitt

Jeg liker å å le til jeg gråter

Jeg liker å se regnbue uansett vær

Jeg liker å se gamle folk som holder hverandre i hendene og rett og slett holder seg sammen


Jeg liker alle årstidene ( bare på begynnelsen, blir så fort lei av de ...)

Jeg liker godteri

Jeg liker å trene taekwondo, Keum Gang 

Velkommen til klubben

Jeg liker å ha dager hvor jeg bare kan kose meg fullt ut

Jeg liker venner som holder sammen 

Jeg liker å se lykken i folk 

Tumblr_l9z1x8hlds1qbn3zvo1_500_large

Jeg liker å få inspirasjon 

Jeg liker dere søte lesere

Jeg liker å ta bilder 


+++++ mer!! // noen av bildene er fre weheart it(de er linket til hvor jeg fant dem) og keum gang bildet er fra en av graderingene //
Hva liker du? 

Liker vi noe av det samme?

Blått er flott

Men mørke blått er rått!

 Hva synes du om fargen?

Bruker du neglelakk?

Let's go orange!

Wuhu, da har jeg byttet neglelakk. Gikk fra brun til orange, og for å si det sånn. Jeg er klar for halloween... 

Hva synes du? 

New Design !!

I det siste så har det bare regnet så jeg følte for å lage en litt sommerlig design + jeg hadde den andre ganske så lenge, hihi. Jeg ble ikke helt fornøyd så det blir nok noen justeringer innimellom :) 

Hva synes du? 

Let's go brown!

Jeg har hatt noen neglelakk som jeg har kjøpt for litt siden og følte for å prøve en av de, så da ble det brun!

Bruker du neglelakk? 

Hva synes du om fargen?

Minner er herlige!

Hei sann alle sammen! Akkurat nå er jeg hos tanten min og besøker min lille fetter som nettopp har brukket foten, stakkars. Men siden han har brukket foten og må holde seg veldig rolig så fikk vi se noen gamle filmer av han, og jeg og en venninne var også med i filmen. Det er ganske morsomt å tenke på siden fleste parten av filmene er tatt for 3-4 år siden. Tiden har gått sykt fort!
Cutepie!♥

Har du brukket noe før?

Er ikke minner herlige?

Kom med forslag til MÅ GJØRE VIDEO HER

Holy Macarony. New Design

Yes, da har jeg endret designet. Er ikke helt ferdig enda. Jeg mangler fortsatt litt, men jeg er fornøyd så langt! :D

Før:
Etter:


Hva synes du?

Tenn lys for Japan og døden

Vi har fått en utrolig teit oppgave på skolen, den handler om døden. Altså at vi skal planlegge vår egen begravelse eller planlegge noen andres. Jeg synes at det er en UTROLIG teit oppgave, men jeg har ikke noe valg enn å gjøre den siden vi får karakterer... Uansett dette innlegget skulle egentlig være snakk om det som skjer i Japan, men jeg bare måtte fortelle dere om den rare oppgaven.

Vi alle har hørt om det som skjer i Japan(håper jeg). Det er utrolig trist det som skjer i Japan. Husene og minnene til folk er blitt ødelagt, mange liv har gått tapt, mange er forsvunnet og akkurat nå har store deler av landet ikke noe strøm. Jeg håper at Japan og alle de andre landene klarer seg. For de som ikke vet det har New Zealand, Thailand og sikkert noen flere land blitt rammet av jordskjelv. (Jeg er ikke helt sikker på om det er riktig at det har skjedd i Thailand, har bare hørt det).

Video av det som skjer og eller har skjedd i Japan:

Vi ber for Japan og alle andre rammede steder!

Skal du tenne lys for japan?

En pakke fra vietnam

Når jeg kom hjem fra skolen i stad så jeg en pakke på spisebordet, og fikk vite at den var til meg. Jeg ble overrasket og glad og veldig nysgjerrig, ikke nok med det pakken var kjempefin. Det lå masse strikker og en lapp fra kusinen min i Vietnam, gjett hvor glad jeg ble!♥

Pleier du å få pakke i posten?

Lese din blogg?

Heisann sveisann!

I dag er det onsdag noe som betyr mye lekser osv.. Men jeg må jo vekk fra leksene fra en tid til en annen så da tenkte jeg at jeg like godt kan lese blogger, så skriv bloggen din i kommentarfeltet så kommer jeg innom og kanskje legger igjen et spor etter meg ;) 

Anbefaling av bok: Den siste magiker

Yes, da har jeg fått en ny bok. Den heter den svarte magiker. Jeg skulle skrive om boken den dagen jeg fikk den, men jeg var litt lat så ja det blir det ett innlegg om den nå. Jeg har kommer over halvveis i boken. Det er ca. 288 siden i boken og jeg er på side 166. STOLT. Boken er veldig bra og spennende, så anbefaler den på det sterkeste. Det er en fantasi bok noe som passer ganske bra for de fleste av oss.

Simen, en helt vanelig gutt fra Kløfta, får livet snudd på hodet da han er med på å knuse ei rute i det falleferdige huset til ''indianer'n''- en av stedets orginaler. Simen blir tilbudt opplæring i magiens fantastiske verden. Men noen mystiske, svarte biler skygger dem, og mørke krefter begynner å vise seg Simen blir snart stit overfor trusler av en annen verden.

Du kan lese om den forrige boken fra U-prisen her

Har du lest boken før?

New Design

Yes, da har jeg laget nytt header og byttet farge på designet. Er ikke helt fornøyd enda, men det får gå. Nu skal jeg på trening så, snakkes!

Etter:

Før:
Hva synes du?

I MISS YOU!

Tumblr_le55t66rtc1qdppyvo1_500_large_large

Tumblr_lexrcfacff1qfklzho1_500_large

Tumblr_lexvw0klgt1qf83yso1_500_large//weheartit// Alle bildene er linket til siden jeg fant de på //

JEG SAVNER DEG SOMMER!

Hvor har du lyst til å dra om noen få år?

Hvor har du lyst til å dra om noen få år? Ikke tenk på økonomi og alt sånn, men bare tenk på et land eller et sted eller noe lignende som du har lyst til å dra til om noen få år.

Om noen få år kanskje om ikke om noen få, men hvert fall om noen år. Da har jeg lyst til å dra til HAWAII og eller TUVALU.

Hawaii:

Tuvalu:

Hvor har du lyst til å dra om noen få år?

Lyst på en kommentar?

Akkurat nå så kjeder jeg meg utrolig mye, så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Nytt år nye muligheter

Yes, nå er det ikke lenge til 2011 og heller ikke lenge til det er fyverkeri tid. Nå g\holder jeg på å gjøre meg klar til å dra ned til skjetten med pappa. Vi skal feire nyttårsaften der med familien til pappa. Det skal bli gøy, med masse god mat, fyverkeri og alt annet vi kommer til å gjøre. Kos dere masse, og ha en super duper fin nyttår. Godt nyttår!
//beklager er ikke på pc'n min så jeg har ikke noen andre bilder, men godt nyttår!//

Hvor feirer du nyttår?

2011 here i come

Snart er det nyttår og når klokken er 00:00 så er det 2011. Jeg gleder utrolig mye til nyttårsaften med masse fyverkeri og god mat. Jeg har egentlig alltid vært redd for fyverkeri. Jeg husker en gang at jeg begynte å hylgrine når noen i familien skjøyt opp fyverkeri. Jeg trodde at verden skulle gå under og at jeg aldri skulle få oppleve bursdagen min. Hehe, det var det jeg var redd for, men jeg skal ikke kjede dere med flere historier om meg og fyverkeri.


// Bildene er linket til hvor jeg fant dem //

Er du redd for fyverkeri?

Gleder du deg til 2011?

I'm on my way

Nytt design er på vei. Jeg vet ikke hvor lang tid de tar før jeg blir ferdig med den, men jeg jobber og jobber. Jeg har så mye å gjøre i det siste, så ja vi får se. Jeg ligger litt etter med designet, men det er bare fordi at jeg ventet på snøen. Designet kommer om ikke så lenge, so stay tuned!

Dere har vel sett de meldingene og alle sammen som har byttet profilbilde. Vel jeg har noe som vi alle elsker/elsket... TELETUBBIES. De er så søte!
Gjett hvem jeg her. PO!

Hvilken barndoms figur valgte du?

ANBEFALER! ANBEFALER! ANBEFALER!

Jeg kom nettopp hjem fra ringen kino med Ingrid, vi så på Harry Potter og deathly hallows. Den var super duper bra. Er kjempe glad i filmen nå, og kan bare ikke vente til del 2 kommer. Gleder meg, gleder meg, gleder meg masse!

Har du sett den?

Jeg kondolerer

Hei sann! Beklager for darling blogging I det siste. Akkurat naa er jeg I Vietnam. Jeg, mamma og Camilla dro Ned hit saa fort som mulig naar vi fikk vite at mortar hadde dratt, det var veldig trist at det skjdde, men begravelsen var enda verre. Jeg skal proeve aa blogge litt beers naar Jeg finner et sted som har internet saann at Jeg kan blogge fra min egen pc og ikke fra en iPhone. Snakkes! Forretsen saa er det kl: 8 on morgningen her !

Titanic for evah!

Hei til alle flotte lesere! Jeg beklager for at jeg ikke har vært en flink blogger i det siste. Det er bare det at jeg har hatt så mye å gjøre i det siste med trening, skole og masse annet. Jeg skal prøve å skjerpe meg så godt jeg kan.

I går så så jeg, søsteren min og hennes venninne Caroline på titanic. Jeg elsker den filmen, den er så fin, trist og romatisk. Det som er rart er at den filmen varer i 3 timer, men det føles ikke ut som om den varer så lenge. Men jeg elsker den filmen!

Hva har du gjort i dag?

Hva synes du om Titanc?

Lese din blogg?

Vil du at jeg skal lese din blogg så er det bare å legge igjen adressen din i kommentarfeltet så kommer jeg innom

Noe å freshe opp rommet med

For ikke så lenge siden så kom mamma hjem med to bitte små planter og lurte på om jeg ville ha den ene, men jeg  var ikke helt sikker på hvilken jeg skulle velge mellom Orange eller Rødt.Det ble orange siden at den var søt + at den passer til bokhyllen min. 


                                                           Har du noen blomster på rommet ditt?

Nytt design, nesten

Jupp, nå har jeg forandret litt på designet mitt, men jeg er ikke helt ferdig så da kan det hende at bloggen ser litt sånn klikk ut noen ganger. Men får håpe at resultatet blir bra når jeg er ferdig med hele greia da :)


Hva er din blogg?

Vil du ha en til til å lese bloggen din? Da er det bare å legge igjen adressen din i kommentarfeltet så stikker jeg innom den og kanskje du til og med får en fast leser.

Nytt design og filmkveld med Ingrid

Whee, nå har jeg klart å få tatt bilder og laget designet. 


Hehe, ser lit rar ut jeg. 

I dag var jeg og Ingrid på majorstuen og shoppet litt. Jeg fikk kjøpt to topper for 40 kr, strikker for 20 kr og en t-skjorte for 67 kr. Alt var på halv pris utenom strikkene. Etter det gikk vi til opera og tuller kjempe mye. Men nå kan jeg ikke skrive mer siden jeg og Ingrid har filmkveld med masse popcorn og the proposal. Weee, reggis bilde

Hei på deg Ingrid!Ingrid gjemmer seg for de store skumle bilene
                                                       Hva har du gjort i dag?

Lyst på en god latter ?

Lyst på en god latter ? så skru på tv'n på tv3. Der viser de Mr.Bean's holiday. Jeg pleier alltid å le når jeg ser på Mr.Bean, og det tror jeg kanskje dere gjør også, ellers så har dere ganske dårlig humor. HAHA, neida, bare tuller. Men hvis du vil få en god latter så skru på tv3.


// Google //
                                                      Liker du å se på Mr.Bean ?

You guys made my day

Jeg ville bare si tusen takk for at dere er innom bloggen, og i det hele tatt kommenterer + tusen takk for alle kommentarene jeg fikk i går. You guys made my day.


Etter frokost i dag gikk jeg på pc'n, så gikk jeg inn på bloggen min. Og der så jeg bare 61 kommentarer på et innlegg. Jeg bare ble så glad at jeg ble måløs. Dere skulle bare sett ansiktet mitt. Men iallefall tusen takk for alle kommentarene deres, jeg setter virkelig pris på det, og som sagt you guys made my day.

Jeg vet at jeg har brukt dette bildet mange ganger i det siste, men jeg er bare en person som ikke er en fan av kamera.

                                                 Hva skal dere i dag?

sommer

Sommer hvor er du? Jeg savner seg sånn... Jeg savner å få solskinn i ansiktet, jeg savner å kunne gå ut i t-skjorte sånn at jeg slipper å pakke meg selv inn. Jeg vil virkelig ha sol og sommer. 


                               Savner du sommer?

Stemme på meg i blogg vs blogg? 

Min nye verjon.

Jeg var på bloggen til irlin i går, og hun hadde en funnet en nettside som kan få deg til å se ut som en ape, asiater, japanske figurer og masse annet. Så jeg ble utfordret av irlin, å vise bildene her på blogg. Trykk Her.upload pictures
sånn ble det. 

SKØYTER!

I dag har jeg hvert på skøyter med noen venner. Det ble litt surr i starten med tidene og sånt, men vi fikk løst det til slutt. Alle møttes på skolen og gikk ned til spikersuppa, eller vi gikk ikke vi tok trikken. Da vi var framme måtte de andre låne skøyter, og jeg var den eneste som tok med hjemme fra så jeg bare ble med dem inn. Etter at alle sammen hadde fått på seg skøytene tror jeg vi gikk på skøyter i ca. 30 min før en mann kom i en bil og på en måte vaska skøyte-banen. Han gjorde det iallefall glattere. Etter at vi hadde venta i ca. 20 min på at han skulle bli ferdig, var vi allerede iskalde, men vi brydde oss ikke så særlig mye om det. Men det gikk jo ikke akkurat så bra, siden vi bare gikk på skøyter i ca. 5 min, før vi leverte skøytene tilbake og gikk til burgerking. På veien hjem igjen, følte jeg meg litt dårlig. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg tror det er fordi jeg spiste på burgerking. 

Emir, Saralinn og Nikita.

jeg bare liker åssen noen av gatene ser ut, siden de er pyntet med masse lys.
 


                           Hva har du gjort i dag?

Ikke lenge til jul, GOD JUL!

Jeg anbefaler virkelig.

Jeg anbefaler virkelig at dere skal se wizards of waverly place the movie. 

Jeg vet at den ikke har kommet ut ennå, men jeg er bare en person som er så nysgjerrig så jeg bare måtte se den. Hvis dere vil se den før den kommer ut på disney channel så er det den samme linken der nede som jeg så filmen på. 
(bare trykk på den)
WoWP-Movie-Poster.jpg (564×800)
                       Jeg gir en 6 til denne filmen
Er du like nysgjerrig som meg?

JEG KOKER?!

Jo for noen minutter siden så så jeg på gradstokken, vi har to, en på kjøkkenet og en ute i stue. Jeg så først på stua og jeg fikk sjokk! 
dsc00084
Også sa fetteren min er du dum eller? den målestokken ligger i sola, så da blir den jo varmere. 
dsc00083
Og her her har vi tremomenteren, og den riktige temperaturen, 28 grader. I strømmen i allefall.

          Q: har du noen gang tatt feil av termometeren?
               Q: hvor mange grader er det hos deg?

DØDEN NÆR!

I dag så bladde jeg gjennom noen gamle blader fra i fjor eller noe sånt.  Så så jeg en overskrift DØDEN NÆR AV VEPSESTIKK. På den samme siden sto det :  Minst en dør i året. Per Arve ved Humana Medisinske senter i Sandvika er ekspert på insektallergi. Han sier til Se og Hør at det nesten dør minst en person i Norge av vepsestikk i året.

- Det er forskjellige grader av allergiske reaksjoner.

En regel må uansett være at man snarest tilkaller lege dersom en har symtomer som kaldsvette, blodtrykksfall, pustevansker og dårlig allmenntilstand. Det er også viktig å ha adrenalin tilgjengelig og sette dette snarest etter et stikk dersom en har reagertallergisk tidligere.
Per Arve Lier sier også at det finnes vaksine mot vepseallergi.

- Har man hatt reaksjoner etter å ha blitt stukket, bør man oppsøke lege for vaksinasjon, sier Per Arve Lier.

Det er noen punkter om hvordan du unngår vepsestikk:
- ikke vift med armene og gjør ikke noen brå bevegelser om det finnes en bie  eller en veps i nærheten.

- Plasser ikke fargeglade og sterkt duftende blomster i ummidelbar i nærhet av uteplass eller balkong.

- Gå aldri barføtter ute (?)

- Spis ikke søtsaker og drikk ikke saft eller brus ute uten å se nøye etter ved hver bit eller slurk at det ikke finnes
<snyltegjester>.

- Unngå rasteplasser hvor det ligger gamle matrester.

- Vær oppmerksom om du anstrenger deg, dasøker vesper gjerne etter svette.

- unngå løst flagrende tøy og sterkt blomstertøy.

- unngå å bruke sterkt parfymerte såper, spray, hårspray og solbadolje.

- Vær forsiktig med kontakt med søppeldunker og søppelsekker.

- Oppdagewr du et vepsebol, så sørg for å få det fjernet. IKKE GJØR JOBBEN SELV!
 
dsc01140
Hun her døde nesten av vepsestikk.

Unnskyld for at dette ble et veldig langt innlegg, men håper at det er til nytte :)

hits