Om meg Kontakt Tumblr Bloglovin Legg til som venn

A change + konkurranse!!!

Jeg har da byttet blogg til htuva.blogg.no! Så ta en titt og legg meg gjerne til som venn! Jeg biter ikke :-)

Bli også med på konurransen min hvor du kan vinne gavekort HEEER!

Oppskrift på sunnepannekaker

Klarte dessverre å slette dette innlegget og jeg vet at noen av dere har prøvd å lete etter det, så jeg skriver det på nytt. Denne gangen skal jeg prøve å ikke slette det, men som sagt det var et uhell. Visste ikke at jeg hadde slettet det før noen sa at de ikke fant det så jeg tok en titt og fant det ikke jeg heller, so here yah go! Tar ikke så lang tid å lage disse pannekakene, så når du kommer hjem fra skolen eller bare er veldig sulten og har sykt lyst på noe usunt så lag disse! Tar ca.5min eller mindre å lage dem:-)


For å lage sunne pannekaker trenger du to dl havregryn, to egg og en skje sukrin(hvis du ikke har så ikke bruk vanlig sukker som erstatning). Ta egg og havregryn i en skål og rør sammen. Hvis den er litt tørr så hell bittelitt melk oppi og rør til ''deigen'' er deigete. 

Ta frem en stekepanne og stek de med olivenolje. Dropp margarin. Ca. 30 sek på hver side eller kommer ann på varmen du har, men ikke la de stå for lenge. De blir veldig fort klare og brente. 

Når du er ferdig kan du servere dem med jorbærsyltetøy eller andre syltetøy som du liker eller med bær som over her ↑. Denne oppskriften gir deg ca.4 små pannekaker. Hvis du vil ha flere så bare doble opp porsjonen eller enda mer hvis du vil!

Smakt på sånne før?

2012 - September til Desember

September: 

I september fikk jeg en nydelig blomst inne på rommet. Dessverre så varte den i bare noen få dager siden jeg ikke er så flink med planter, men det er super fin!
Det var også flyshow i oslo for et eller annet som jeg ikke husker for noe, men det var kjempe morsomt. Jeg og noen venner så på flyveshowet fra balkongen til hun ene, og det ble masse stress med å få frem kamera og mobil for å ta bilde, men som sagt - morsomt var det. 


Jeg tror det er i september jeg tok flest bilder! Her var det noen kristne kor folk som sang i paviljongen i birkelunden og delte ut gratis vafler! Elsker folk som er ute for å dele glede med folk og deler den fantastiske stemmen med gode vafler! På middag med klassen! Begynte på vgs i August på elvebakken! Rafael som liker å bli tatt bilde av og som er super fotogen!


Denne dagen må jeg nok si at jeg husker best når det kommer til september. Jeg og Hanna var på operataket i flere timer, tok bilder, lo og fikk mange fiinefine blikk mot oss! Fikk også se et par ta bryllupsbildene sine der!! 

Oktober:

Oktober er en finfin måned. Det er rett før snøen kommer og det er rett etter sommeren. Fine blåe, og mørke farger kommer frem, noe som gjør fine vintage butikker mye mer interessante og koselige!

Det var ikke så mye spennende som hendte i oktober. Jeg tok bilder av meg selv, shoppet, var på skolen, gjorde lekser, spiste og satt på tumblr. 


November: 


Jeg begynte å dra litt mer på cafe og det var den månden hvor jeg var helt hekta på sjokolademelk. 

For å være helt ærlig, så husker jeg ikke mye fra november. Men det kan vel ikke være mye spennende som hendte siden jeg ikke husker så mye, og tok ikke mange bilder heller. 

Hadde med meg kamera på trikken og fikk litt inspirasjon til å ta bilder der!


R.I.P eldorado! 

Desember:
Ja, jeg ligger på bakken uten jakke, skjerf og votter. Vet du hvordan jeg klarte det? Jo fordi snøen ikke kom før sent i desember!!! SAD FACE!I desember er det såklart jul! I år som alltid ble det feiret med god mat og fine pynt rundt om kring i huset!

En nydelig fetter som klarer å være så søt, vakker og kjekk på en gang og uten å prøve. Livet er ikke alltid rettferdig, nei!

Og til slutt var det nyttårsaften! Fine fyverkeri og igjen godgod mat! 

Hva synes du om slutten av min 2012 og bildene?

2012 - Mai til August

Ogggh, tar evigheter å lage disse innleggene her, så beklager at det tar tid mellom hver ''periode''! Nå som det tar så lang tid å lage disse innleggene håper jeg virkelig at dere liker dem, hvis ikke så er det litt bortkastet tid for meg å sitte så lenge foran pcen for å finne bilder og redigere dem for at ingen skal like dem ...

 Siden det tar så lang tid å lage disse innleggene så blir dessverre andre innlegg skyvet bakover, som blant annet videoen om neglene, men den kommer i løpet av uken eller helgen, I PROMISE!

I mai hendte det mye rart, mye fint, men også mye som jeg ikke husker. Det var 17(såpass husker jeg) med go mat, ungdommer og voksne som ble fulle før solen gikk ned. En liten tur til Bergen. Klassebildet ble tatt, og litt flere turer rundt omkring fine Grünerløkka.  

Juni:


I juni fikk jeg endelig bruk for terassen vår, hvor jeg satt mesteparten av tiden og leste, solte meg med høysolfaktor fordi jeg ikke vil bli brun(gul og brun, ikke den fineste blandingen). Dro på stranda med noen venner, og sist men ikke minst, Vitnemålet fra 10 Klasse. Mye hendte det siste halvåret og enda mye mer hendte siste dagen. Tåre våte øyne, mange klemmer, latter og minner, og ikke for å glemme middagen med trinnet! 

Så må vi ikke glemme Justin Bieber konserten!! Jeg hadde engelsk eksamen dagen etter og endte da opp med å bruke forbredelsesdagen min på operataket med tusenvis av skrikende jenter som var spente på å møte og høre idolet sitt synge live! 

Juli og August
I juli fylte jeg 16 år og ble vekket med sang, egg og bacon, og endte den herlige og fantastiske dagen med kake og familien! Dro også en tur til Sverige-Stockholm. Nå holdte jeg nesten på å glemme det, fy Tuva. Var jo også på bryllup! Bryllup til fetteren min! Finfin dag med fint vær og fine mennesker!

Hvordan var din mai-august?

2012 - Januar til April

Januar;


Januar var en finfin måned. Den startet med at vi fra klubben(taekwondo) delte ut flyers, og til gjengjeld dro vi på en koselig tur til peppes. Etter det begynte skolen og da var det i gang med kjedelige prøver, lekser, innleveringer og værst av alt, fremføringer. Siste halvåret i 10 klasse og masse skjerping - ikke egentlig. Klassen vår bråkte like mye, tullet like mye og det var alltid hvisking og tisking under prøvene. Gotta love ungdomskolen og hvor vi satt tett i tett! I Januar kjøpte jeg meg denne nydlingen! En viss person, skal ikke si hvem det var(skriveren bak denne bloggen, hint, hint) klarte å glemme ipoden sin på treningsleir i Kina. Resulatet var flere månder uten Ipod. Lurer på hvordan jeg klarte å overleve. Er så avhenigig av ipod og musikk at det er helt sykt!! 

Februar;

I februar begynte jeg å være veldig mye med Hanna. Det var noen uker hvor vi var sammen hver dag, og det morsomste var at hun og jeg satt rett ved siden av hverandre, så vi ble ikke kvitt hverandre så lett! I februar kom også stresset med å velge videregående skole. Det var faktisk så ille at noen begynte å gråte fordi de trodde at det var verdens undergang hvis de valgte feil. Beklager, men det har flere ganger blitt spådd at verden skal gå under. Har det det? Nei, så da tror jeg nok ikke den går under hvis du velger feil skole... ♥I løpet av denne måneden begynte jeg å bli litt mer interessert i foto, og det resulterte til at jeg tok med meg kameraet på skolen, ute, inne på badet (for some reason), og ja rett og slett flere steder. Jeg prøvde meg også litt mere frem og ble da også veldig interessert i redigering. 

Mars;

I mars fikk jeg en ny linse som jeg nå kaller for babyen min! Jeg elsker den så mye at hvis jeg kunne, så hadde jeg sovet med den og klemt den dag og natt! Det hadde nok sett veldig rart og sært ut.Det ble også veldig mye lysere og varmere. Bladene kom også frem og snøen smeltet vekk. 

April;


April må nok være en av favoritt månedene mine i løpet av 2012. Det var da jeg og tre andre jenter reiste til en hytte i Sverige(med familien til hun ene såklart!). Vi snakket og snakket, lo og lo, gråt og gråt og rett og slett kom nærmere hverandre. SUPER glad i dere selvom jeg ikke sier det like ofte som dere sier det!I April begynte det å komme på med bursdager og prøver. En kjip måned, men samtidig en veldig fin en også! 

Hvordan var din 2012 mellom januar og april? 

Bokstavkalenderen

Om ikke så lenge er det jul, men før det er de fleste av oss vandt til å ha julekalender, right?Så det er det jeg skal ha på bloggen, bare litt annerledes. Jeg tenker at jeg skal hver dag, legge ut bilder etter bokstaver, så i dag starter vi på A. Må virkelig si at det var litt vanskelig for some reason, men jeg kom frem til da og ved hjelp av noen andre - annerledes. 


Bli gjerne med på det du også, også legger du til link i kommentarfeltet så poster jeg dem ut på ett innlegg her på bloggen, men det er da såklart hvis noen i det hele tatt har lyst til å bli med på ideen min. Jeg tenkte også at jeg kanskje skulle samle alle sammen opp etter jul eller lignende, men er fortsatt litt usikker. BLI MED PÅ MORROA! 

Har du et forslag til bildet i morgen på bokstaven B?

Skal du være med på bokstavkalenderen min?? :-D

Skjønnhetstips

For ikke så lenge siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne komme med noen skjønnhetstips. Hvorfor den personen spurte meg om dette her, aner jeg ikke, eller kanskje jeg gjør det. Men her kommer det da et innlegg - skjønnhets tips!

1. Pass deg for sola

Også om vinteren er det viktig med litt solfaktor når solen skinner! Hvis du sliter med kviser må du for all del ikke ta solarium. På kort sikt kan det oppleves som om kvisene forsvinner, men sannheten er at soling forverrer situasjonen. UV-stråler tørker ut huden og stimulerer dermed talgprodukter. 

2. Unngå mineralolje

Mineralolje finnes i mange ansiktskremer og er en komodogen indegriens, som da vil si at den tetter igjen porene. Oljen legger seg som et lag utenpå huden. Den kan virke kuldebeskyttende, men har egentlig ingen pleiende effekt. Når porene tettes igjen, får ikke huden pustet. Dette er da en av de viktige årsakene til at kvisene dukker opp. Velg derfor en krem som ikke inneholder mineralolje eller så velg i det minste en hvor mineralolje står lengst nederst på lista. Jo lengre ned, jo mindre andel er det av de. 

Neste gang du skal kjøpe ansiktskrem kan du se opp for disse som betyr at de inneholder mineralolje; Mineral oil, Paraffin oil, Paraffinum liquid, Petrolatum og Petroleum. 

Ikke bruk dette i ansiktet! Kremen er for feit for huden og gjør rett og slett at den ikke får puste!

3. Vask huden

Vask huden din minst to ganger hver dag. En om morgningen og en gang om kvelden. Når du vasker ansiktet ditt så vasker du vekk skitt som du får i ansiktet når du er ute. Men det som er veldig viktig er å gå til sengs med et rent og sminkefri hud om kvelden. Om kvelden jobber huden best. Det er da den jobber for å kvitte seg med avfallsstoffer. Legger du deg med sminke og forurensing fra en hel dag vil det tette igjen porene og hindre hudens naturlige rensing. Det gjelder også å ikke ta så mye med huden. Etter at du har vasket hendene dine med såpe går det sikkert fint, men unngå å ta så mye på huden. 4. Drikk vann

Å passe på å ha i seg nok væske er veldig viktig og veldig vanskelig hvis man ikke er i den rikitge rutinen, tro meg! Å ha nok væske er viktig for både deg og huden din. Huden består av mye vann og trenger mye vann for å holde seg fuktig. Uten fuktighet i huden vil den se tørr og gusten ut. 

5. Kjenn hudtypen din

Hvis du vet hva slags hudtype du har, er det lettere å finne produkter som er riktigere for deg og huden din, da er det også mye lettere å ta vare på den! Å vite hva slags hudtype man har er ganske så vanskelig, og hvis du er veldig usikker så kan du spørre en hudpleier. Men du kan prøve å finne ut av det på egen hånd her og nå! 

Fet hud; Fet hud har store og synlige pore. Mennesker med fet hud får ofte urenheter som hudormer og kviser. Denne tilsanden kommer av en overproduksjon av talg, og huden er som regel blank og glinsende. 

Normal hud; De med denne hudtypen har et fint og jevnt hudvev, uten store ujevnheter. Denne hudtypen har en god balanse mellom fett og fukt, og har ofte god sirkulasjon - som gir fukt og glød. Normal hud har ikke store porer eller fete partier, og den flasser heller ikke. 

Kombinert hud; De med kombinert hud har en blanding mellom fet og normal hud. Ofte med fete partier i t-sonen(panne, nese og hake). I t-sonen kan en se store oirerm hudormer, og noen ganger kviser. 

Tørr hud; Tørr hud har ofte små porer, og ser jevn og fin ut. Oftest føles huden stram og stiv, spesielt etter dusj. På grunn av tørrheten kan du se sprekker i huden, og rynker og linjer kan sees tydelig. Hvis huen er tørr betyr det at den produserer for lite talg. 

//Bildene er fra google og er linket. Kilder; Den nye utgaven av det nye, Klikk, Klikk1, KK og egen kunnskap//

Var dette nyttig for deg?

dw12dt

Just girly things


Noe du kjente deg igjen i?

Topp tre sanger denne uken

FADER JAKOB! Jeg kom opp i pulje to og det kan hende jeg kommer opp i fransk!! Jeg kommer til å be hver dag for at jeg ikke kommer opp i fransk og jeg krysser fingrene! Men på den positive siden så klarte vi i pulje to å klage oss frem til fri i 2 dager mens de andre har eksamen!! Du kan godt be og krysse fingrene dine for meg også, sånn for ekstra hell og lykke! :-)

De sangene som jeg hører mest på denne uken er:

Kelly CLarkson - Dark side

 Jason Mraz - i won't give uo

 Justin Bieber - Die in your arms

Har du hørt noen av sangene? 

Hva er dine topp tre sanger denne uken?

Press og selvbilde

Press er noe som vi blir utsatt til daglig. Uansett om det bare er at vi skal gå til butikken, dra på shopping med venner, Kino og ja dere skjønner. Press er noe som blir lagt på oss uten at vi tenker over det. Hvorfor det? Jo, fordi at vi nå til dags får så mye press på oss at det noen ganger blir helt normalt og en del av hverdagen vår. Presset kan være fra skole, hjemme, venner, kjæreste, selvbildet om en selv, skole og karakterer. Det som vi jenter blir mest utsatt nå for tiden er dessverre presset på utseendet. I begynnelsen så strider man imot og tenker at man er den man er og man skal ikke forandre seg bare på grunn av de rundt og man skal ikke følge presset, men etter en liten stund går presset under huden og hele veien til hjernen. Dessverre så påvirker det hvordan vi ser på oss selv, og som oftest er '' ikke bra nok''. Hvorfor skal vi føle det på den måten? Hvorfor skal våre følelser, tanker og meninger bli forandret og utsatt etter hvordan gutter og de rundt oss ser på oss og hvordan vi jenter blir fremstilt. 

Det ytre er det som telles. Det er noe av det jeg hører hver dag. Hva skjedde med det indre? Hvorfor skal det ytre telles så mye? Det burde vel være det indre, men ja hvis en person med et utrolig bra utseendet kan forandret synet til hvordan du ser på en person, men som oftest ikke og det varierer fra person til person. Jeg er en av de som ser veldig mye på det indre, men jeg må virkelig være ærlig at når jeg ser folk på gaten så ser jeg ikke på det indre, men på det ytre. For det er jo det som er det første du ser ved en person, men når jeg skal bli godt kjent med en person så er det jo så klart det indre som telles. Det ytre er bare bonus. 

Uten å ha tenkt så mye på det, har selvbildet på meg selv synket veldig mye. Tanken på at jeg ikke er bra nok, jeg er ikke pen nok, ikke morsom nok, ikke smart nok, ikke tynn nok og flere av de tankene som surrer rundt i hodet mitt daglig. Hva skjedde med den tanken da man var mindre. Man brydde seg ikke om hvordan man så ut på håret, om man hadde noe sminke eller ikke, om den man var med var pen/søt eller ikke. Den tanken forandret seg underveis med alderen, men hvis man graver dypt inne i seg selv så finner man den.

Her var det bare veldig mange tanker som samlet seg opp til en boble og som jeg trengte å få ut. Mange av dere er nok ikke enige av det jeg har skrevet over her, mens noen er det. Sånn er livet. Vi alle er forskjellige og sånn er det. Det er det som gjør verden til et så fantastisk og vidunderlig sted. Man vet aldri hvem man kommer til å møte på og hvordan personligheten til den personen er. Hva tankene som surrer rundt i hodene til folk er og hva som er meningene, noe som gjør at vi kan lære bedre å kjenne. Og når jeg tenker meg om så har jeg forandret på temaet underveis, whooopsi! Men for å avrunde. Jeg vet at det ikke er akkurat det enkleste å kunne se på seg selv og si at man er fornøyd med det og det ved seg selv. Det kan jeg love deg. Jeg føler for å gråte eller jeg føler at jeg lyver for meg selv bare jeg ser meg i speilet og sier en positiv ting om meg selv. Ja, jeg har en selvtillit som er lavere enn 5%. Men å få alt det presset som vi jenter får til dags både hjemme, på gaten, venner skole and so on gjør det ikke bedre. Så prøv å ikke være redde for å si hva dere mener og si noen av de tingene som bare popper ut av hjernen deres (men bare hvis det er noe som kan dele glede med folk rundt deg) og vær den du har lyst til å være. Prøv en dag. En dag hvor du kan være sminke-fri, en dag hvor du ikke trenger å tenke på hvordan du ser ut. jeg tror virkelig at du det kan hjelpe litt, men jeg vet ikke. Og hvis det hjelper dra på ferie med dine venner, nyt livet. Vi har bare ett liv så hvorfor skal vi kaste det bort på å gjøre oss selv slik som folk mener og synes at vi skal være. NYT LIVET FULLT UT! YOU DESERVE IT! Er du enig med meg? I såfall hvorfor? Noen tanker du har lyst til å dele?

TeenagerPosts

Herre, som jeg elsker teenagerposts. Kunne bare sittet og lest de i evigheter, men det kan jeg ikke. Treningen starter om 20 min og jeg er ikke klar(SØREN) også skal jeg på kino å se Titanic.Hva synes du om teenagerposts? 

Noen du kjente deg igjen i?

En liten neglelakk samling

Da har jeg fått meg en fin liten neglelakk samling i mange forskjellige farger! Gleder meg til å jeg har fått prøvd alle sammen. 

Har du en liten neglelakk samling? 

Before I die... I want to

 

Hva synes du?

Teenager Posts - WEHEARTIT/TUMBLRHva synes du om teenager posts?

Traff noen av dem deg?

Første jeg ser når jeg er på random places!

Noe jeg egentlig ikke har tenkt så mye på, men bare gjør automatisk er hva jeg ser etter første gangen jeg ser folk. 

 Når jeg er på trikken så det første jeg ser på folk som kommer på er skoene dems også ansiktet. Aner ikke hvorfor, har bare blitt en vane.

1787802_dec15%2520025lb1_large       Når jeg er ute på gatene så ser jeg på stilen, men det er vel kanskje normalt?

397511_309722185730999_139896809380205_743369_2129887270_n_large       Når jeg skal møte noen jeg ikke kjenner eller noe lignende det første jeg ser på er øynene og fleste parten av gangene

249956_2087490833192_1422830187_2427288_2462537_n_largePå   SMILET til folk

Jeg vet virkelig ikke hvorfor jeg lagde et innlegg om dette her, men det er noe man bare ikke tenker noe om, eller ihvertfall ikke jeg. //Bildene er linket til hvor jeg fant den//

Hva er det første du legger merke til når du ser folk?

Teenager Posts - WEHEARTIT/TUMBLR

Jeg vet ikke med dere, men jeg liker veldig godt å lese teenager posts. Noen av dem er morsomme og smarte, men det som er bedre enn det er når noen av de faktisk treffer deg og da føler man seg plutselig ikke så loner lenger.  

Jeg føler at jeg bare kan sitte og trykke next hele tiden uten å bli lei av det. Det er bare noe som gjør at jeg ikke får lyst til å slutte å lese, fy weheartit. Men samtidig ikke så fy, haha noen som skjønner hva jeg mener? 

Tumblr_lvvmid1o3i1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvvcpangon1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvvcjqkm6p1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvv5css3od1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvu9t3kdei1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvu9hvuuh81qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvsz9hoeaj1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvsz8j6jv11qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvs0o5yhae1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvofy9boeg1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvofx6krvw1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvofrhviqk1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvnyyicykl1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvnrr2xyqq1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvmmsqg7tc1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvmmrvgca21qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvm2ibmmut1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lvkzv6x4ws1qiaqpmo1_500_large            Det her hadde vært supert hvis det gikk ann!

Har du lest teenager posts før?

Noen av de du synes var morsommme eller noen som traff deg?

Jeg har spørsmålsrunde HER, spør meg noe og du er en engel

Rasisme

Rasisme er en av de tingene jeg hater mest i verden. Det er bare så utrolig teit gjort. Jeg tror ikke engang de vet at folk faktisk blir ganske lei seg. Jeg er sikker på at over alt i verden er det folk som er rasistisk. 

Nesten over alt i oslo er det folk som tagger, det er ikke sånn at det er så utrolig dumt, men når folk driver å skriver: fuck jøder, fuck nordmenn, og masse annet. Men hvorfor sier de og skriver sånt? Gjør det bare fordi kanskje en nordmenn har gjort en person noe, så går det utover alle andre nordmenn? Det er ikke sånn verden skal være, den skal ikke være fyllt av hat og rasisme, bare på grunn av noen folk ikke klarer å tenke. Det gjør ikke verden til et bedre sted til å leve i det hele tatt. Man har bare ett liv, og jeg synes ikke at man burde bruke opp det livet på hat og slenge dritt til folk. Man burde heller sette stor pris på det, og gjøre det beste man kan ut av det.  

Sånn står det på mange steder i oslo, og til og med kanskje i andre land. Det er ikke sånn man skal behandle hverandre. Jeg tror ikke engang at om noen sier sånne ting om det stedet de kommer fra eller om religionen dems, at de heller hadde likt det. 
                       Hva synes du om rasisme?

- Unnskyld for språket + beklager for at det ble ganske mye tekst.
hits