Om meg Kontakt Tumblr Bloglovin Legg til som venn

Et eple om dagen er bra for magen

Jeg og mine kreative overskrifter altså(Ironi). Dette må være en av mine kreative og annerledes overskrifter på lenge. 
Meg som er kjempe deilig og fresh etter trening, men dere vet hva dem sier - Et eple om dagen er bra for magen. Og ikke for å glemme en god fruktsalat! 

BTW!!!! Jeg har vurdert dette VELDIG lenge nå, men har ikke helt vært sikker. Jeg har lyst til å bytte blogg og starte en helt ny en med en URL som er MYEMYEMYE lettere å huske, men er litt usikker. Vet at veldig mange har litt problemer med å huske bloggen min. Hadde satt pris om dere hadde skrevet hva dere synes om det i kommentarfeltet! 

Lenge siden du har trent eller spist eple?

Burde jeg lage ny blogg?

18:59


Huff, det har snødd i hele dag, og jeg som hadde håpet på å ha på meg varmere klær. Men neida, nå er det igjen med halde klær og hvitt over alt ... 

Snør det hos deg også?

In the dark


Noen gang følt deg alene i mørket? Alene i den dypeste og største hulen som finnes? Du skriker så høyt og så mye du kan, men ingen som kan høre deg? Du i din egen boble, redd, alene, innestengt, men ingen som kan hjelpe deg ut av mørket. Ingen. 
Tårer kommer frem uten at du vet hvorfor. Tankene vandrer. Kroppen hyler og skriker. Smerte som sprer seg i kroppen som parasitter. 

Nei, dette er ikke et lykke innlegg. Gratulerer til deg som har forstått det! Men livet er dessverre ikke en dans på roser og man har ikke bare gode dager. Ja, jeg kunne ha tatt bilder av meg selv med et falskt smil, jeg kan skrive et innlegg om hvor glad jeg er i dag og hvor bra jeg føler meg, men sannheten er at jeg ikke føler meg så bra. Jeg er ikke så glad. Hvorfor? Jo, fordi jeg er et menneske som har gode og dårlige dager. 

Av og til skulle jeg bare ønske at smerten og noen tanker bare kunne forsvinne så lett i løse luften og bare komme i alle retninger like lett som håret når man hopper. Jeg lar dette innlegget slutte uten noen spørsmål, og lar heller dere skrive ned hva dere føler. Hvordan dere virkelig har det. Noen tanker. Noen meninger og noen følelser som har vært stengt inne i en god stund. Kanskje noen tanker eller følelser som kom da dere leste dette innlegget - hvis dere i det hele tatt gadd å lese hele innlegget.  

250113

I dag har jeg vært hjemme hele dag og for det meste ligget i sengen. Sett litt på gossip girl og sovet - veldig mye. Har også redigert noen bilder her og der! God helg alle sammen!  Vil også si tusen takk for de fine tilbakemeldingene jeg har fått i det siste, og til dere som har linket meg! Tuusen takk!

Hvordan føler du deg i dag?

18:57

I det siste har jeg stresset veldig mye med å bli ferdig med fotoprosjektet mitt. Må lage en kalender helt fra sctarch inne på photoshop, og det tar veldig mye fint og det samme med å lage/redigere bildene slik jeg vil ha dem. Om ikke så lenge må jeg ut igjen, har noen ting som må få unnagjort. Kjipt med sånne seine dager altså!
Litt hvordan jeg føler meg i dag ... 

Mye å gjøre?

En sunn og god frokost

I dag våknet jeg tidlig for å ta meg en iskald jogging. Det var sykt kaldt!! Men det føltes uansett godt etter på. Spiste en godgodgod frokost, yogurt med frø og fiber, sunne pannekaker og melk, yummy! Nå skal jeg redigere ferdig den kleine videoen hvor jeg snakker om metall neglene, så da får dere glede dere til den kommer! Håper dere fortsatt har en god helg, eller det som er igjen av den!

Smakt sunnepannekaker før?

Life and problem comes in 3D


En liten oppdatering. Er nå pakket i flere pledd og tepper, med lang bukse og ullgenser på og fryser fortsatt. Har feber/influensa, er ikke livet bare herlig? Var også på indisk restaurant med mamma isted. Satt og frøys og skjalv under hele middagen, selvom jeg bestilte den veldig sterk ... Så nå skal jeg og min iskalde kropp se på en komedie og kanskje jeg ler meg varm. 


Hvordan har du det da?

Se hvordan man langer en gif og hvordan jeg redigerte det bildet over(uten 3D effekt) HER!

Cheap monday


Da var det mandag, igjen. Kan vel ikke akkurat si at jeg stod opp med sang og nydelig hår slik som askepott gjør i filmen når fuglene kvitrer(som tilsvarer min alarmklokke), og heller ikke at jeg hadde så mye å se frem til. Men så kom jeg hjem og da ble alt bedre, MAT! Mamma hadde lagd mat og hvem elsker ikke å komme hjem til mat og god duft som har spredd seg i hele leiligheten! 

Hvordan er din mandag så langt? 

That's life


Dagen min i dag har ikke vært fult så effektiv, men den kunne også ha vært mindre. Jeg har sett på film, trent, tatt bilder av meg selv og filmet en video til dere! Jeg har vært litt på januarsalg og var på shopping helt på slutten av desember, og da mener jeg helt på slutten, 31 desember. De har ligget i posen, så da tenkte jeg å bare lage en video til dere istedenfor å lage et innlegg. 

Fikk også noen spørsmål ang metallic neglene. De er løsnegler(anbefaler å kjøpe ektra lim hvis du har tenkt til å kjøpe dem) og de er fra Gina for 50 kr I think. Hvis dere vil så kan jeg lage en video eller et innlegg hvor jeg snakker litt om neglene, for det er faktisk litt å fortelle om dem! LET ME KNOW IN A COMMENT DOWN BELOW! 

Hva har du gjort i dag?

Vil du at jeg skal snakke litt om neglene? Video eller innlegg?

An early december morning

I det siste har jeg våknet tidlig og det føles rett og slett veldig deilig. Jeg hater følelsen av å kaste bort halvedagen på å sove, men jeg gjør ikke akkurat så mye effektivt uansett.Jeg våkner kanskje tidlig, men jeg ender uansett opp med å late meg i sengen i noen få timer med film og musikk og tetris før jeg går ut av min egen lille boble inne på rommet mitt. Men nå er det på tide å gå ut til den kalde virkelige verden og være aktiv og kanskje litt sosial, skal nemlig på skøyter så da kan dere glede dere til en video senere i dag! Image and video hosting by TinyPic

Planer for dagen? 

Hot chocolate with santa


Liker virkelig den nye koppen min!! 


Hva synes du om den nye koppen min? 

Sitte på pc-en sa du?

Da har jeg sittet litt på pcen min og sett litt i veggen! Og med sitte på pcen mener jeg det bokstavligtalt; sitte på pcen. 
Ja, det er disney sengepledd. Det er fordi Disney er kult! 

Hva har du gjort i dag?

Unseen picture


Et bilde som jeg ikke har vist før på bloggen. Er dessverre syk så da orker jeg ikke å ta noen bilder i dag, men hvis jeg er bedre i morgen så tar jeg noen bilder!

Hvordan er formen? 

Julelys


Da har jeg endelig pyntet rommet mitt med koselige julelys! Det er så koselig!

Har du pyntet rommet ditt og/eller noen andre steder i huset med julelys?

14:36
Våknet til en fin og ikke fult så kald morgen og ble da etterfulgt av en god frokost! 

Hvordan var din morgen? 

På med ullsokkene

Nå om ikke så lenge skal jeg bort til kjære Mahira siden hun har bursdag, eller hun feirer bursdagen sin. 16 år og greier! Så det blir kos! Skal ta med meg kamera så da blir det sikkert litt video og bilder, men tror ikke jeg kommer til å legge ut noen av videoene. De pleier som oftest å være kleine ... Ellers så har jeg kost meg masse med ullsokkene mine i dag! Tok de på meg rett etter skolen og har sklidd litt rundt om kring i huset med dem!Hva skal du i kveld?

Tjueen trettiåtte

I dag våknet jeg til snø(yeeey), men dessverre så forsov jeg meg og kom da en halvtime forsent på skolen. Min andre gang denne uken ... Sånn går det når man er for opptatt av tumblr og sitter der til langt over tolv. Men om bare noen få dager så er det helg! Oh, lykke, og på fredag så er det kake!!! Image and video hosting by TinyPicHah, en rar gif!

Har du forsovet deg i det siste?

Har dere kakefredag i klassen?

Catch the light

I dag har det bare vært ekstremt kaldt at det blir inne bilder med kubelys i dag! Er det ekstremt kaldt hos deg også?

Night lights
Blir det også veldig fort mørkt der du bor?

Twilight breaking dawn Part 2

Jeg har planer om å se den, men vet ikke helt når. Men jeg lurer også på om dere synes den er bra.

Har du sett den? Isåfall hva synes du om den?

My day in pictures


Dagen startet med at vi endelig fikk i gang kakefredag. Det har gått flere fredager uten at vi har fått kake, men i dag var det noen som endelig tok med kake. Takk anja! 

Så vant jeg og gruppen min - black souls, en appelsin sjokolade. Den var ekkel!

Deretter dro jeg til byen med Nora og Rafeal. Jeg dro for å kjøpe tights, men endte opp med et smykke. 

Eldorado. You will be missed!

Jeg har sett etter et sånt kjede veldig lenge. Jeg hadde sett etter et sånt kjede bare i sølv, men nå som den kosta 29 kr så kan man vel ikke la være. 

Nå sitter jeg her med mamma og ser på norske talenter. Veldig morsomt med mamma som har lyst til å stemme på alle sammen, men STEM PÅ CARL! Send 9 til 26700!!!

Hva har du gjort i dag?

Skal du stemme på Carl?

 

You rock my DNA

I dag har vært en slitsom dag eller ikke sånn egentlig, men jeg er veldig sliten så vi sier det. Har sovet dårlig i det siste og dagene føles lengre og mer slitsomme. Så nå ligger jeg da her i sengen og slapper av med mine kjære skole-pc/mac  og ser på serier. Ha fortsatt en fin dag!

Hvordan har du det i dag?

Blank page

Jeg beklager virkelig for bloggingen i det siste. Har bare hatt veldig mye å gjøre og veldig mye å tenke på. Holdte faktisk på å sove på skolen i dag, igjen - og det begynner veldig å bli et problem nå. Eller så har det bare blitt en vane, men skal virkelig skjerpe meg altså! Christina Aguilera har forresten kommet med en super fin sang;

Hva syns du om sangen? 

A bubble bath. That's all it takes!

For noen minutter siden kom jeg ut av badet. Varmt vann, herlig musikk og en god bok! Noen ganger er livet bare herlig! Må virkelig si at dette ble en fin slutt på dagen :)

Det er ganske så mange av dere der ute som ikke har fått One Direction billetter og som har lyst. En venninne av meg har 2 til overs som hun skal selge. Hittil har hun fått noen bud, så kontakt henne enten på facebook eller på mail; Marie Henning - henningmarie@hotmail.com. NB! Budet ender klokken 9, so hurry, hurry!!


Er det lenge siden du har tatt et bad?

Snow on a halloween evening

I dag er det halloween, men allikevel føles det ut som en helt vanlig dag. En dag hvor himmelen er blå, men samtidig grå. En dag hvor snøen faller og legger igjen fine snøflak på skjerfet mitt! Men nå skal jeg bort til Hanna. Vi skal se på film! Skal du gå Halloween?

Snør det hos deg?

19:32

Jeg vil bare gi dere en heads up! Dette er da min årlige sinne innlegg. Det er rett og slett bare for å minke ned antall sinne innlegg iløpet av et år, så kan jeg bare ta ut all sinnet jeg har i et fint og mørkt innlegg! Men til gjengjeld for mitt dystre innlegg i dag, kommer det romvideo i morgen!

Jeg hater når jeg øver mye til en prøve. Har kanskje brukt hele helgen eller en hel uke og føler seg fobredet, men når man får prøven forann seg så tenker man bare; WTF!!!♠ Jeg hater når jeg våkner opp og er super glad og føler at dagen kommer til å bli super. Så skjer det en ting som bare ødelegger hele dagen uansett om det skjer tidlig eller sent iløpet av dagen. Jeg hater når jeg føler at jeg ikke er flink til noen ting. Jeg hater  når jeg har funnet meg til rette i sengen eller på sofaen også kommer det noen som roper på meg og skal be meg hjelpe dem med noe, eller når fjernkontrollen ikke er i nærheten. Jeg hater når latskapen tar over!

Jeg hater når jeg må skikkelig på do også er doen opptatt, noe som da ender opp med at jeg står og venter utenfor doen i ca.5 min og tripper frem og tilbake og holder på å tisse på meg. Også når det er min tur å gå på do så må jeg ikke på do lengre!! Jeg hater de dagene hvor jeg bare hater ALT! Jeg hater å være sjalu på folk som er absolutt flinke til ALT. Jeg hater å bli assosiert som dum eller å bli sett på som dum, for jeg er virkelig ikke dum. Det er bare til noen tider at jeg er litt blond! Bare fordi jeg er dummere ... Mindre smart enn deg betyr det ikke at jeg er dum, betyr bare at du er smartere!♣

Jeg hater når lærene skal hjelpe andre elever og stapper rumpa si midt oppi ansiktet ditt. Og eller kanskje ender opp med å prompe i ansiktet ditt. (for å klare det opp; det har ikke hendt med meg før. TAKK OG LOV!). Jeg hater de dagene hvor jeg føler at det er helg også er det skole! Jeg hater når tannlegen avlyser timen i siste minutt! Jeg hater det minuttet hvor jeg står i dusjen eller er på do også skrur lyset av på magisk vis og du er alene hjemme, også ser man for seg the grudge eller et blekt ansikt foran deg i det lyset skrur seg på. Jeg hater å ikke huske mine koselige drømmer, men ender opp med å huske alle marerittene mine hvor jeg enten mister tenner, faller eller at det er noen som følger etter meg. Jeg hater å være en pyse og er redd for ting. Jeg hater å gråte så lett av filmer. Jeg hater at når jeg er nervøs at ingen av scenariosene hender i virkeligheten, men bare oppe i knotten.

Sist, men ikke minst; Jeg hater ordet hater, fordi det er så brutalt og det er et sterkt ord! 

Kjente du deg igjen i noe av de over?(isåfall hva!)

Café

I dag våknet jeg med smerte i ribbeina, så da ble det ikke noe skole på meg. Etter noen runder med ibux gel og ibux kom Hanna på sykebesøk. Etter en liten stund kom vi frem til å dra på cafe. Heldigvis så ligger kaffebrenneriet her i nærheten så da var det ikke langt å gå!

     

Er det lenge siden du var på cafe? 

Hva har du gjort i dag?

Take a chil pill

Jeg beklager virkelig for hvordan bloggen og bloggingen er veldig opp og ned i det siste. Det har vært så mye stress når det kommer til skole og utenfor skolen. Med tanke på hvor lite søvn jeg har fått i det siste og med tanke på hvor mye skolearbeid og alt det der, så er det ikke så mye tid igjen til bloggen, men nå begynner det å bli mye bedre når det kommer til skole og lekser så forhåpentligvis så er bloggen slik som den var før iløpet av neste uke! 

Snart er denne uken over og da er det helg! YEEEEY! 

Har uken din også vært litt stressende?

Produktiv dag?


I dag føler jeg virkelig at jeg har fått mye ut av dagen. Jeg har vært flink og blogget to ganger, redigert 4 videoer(den ene er redigeringsvideo til dere siden det var ganske mange som lurte på om jeg kunne vise hvordan jeg redigerte galakse bildet og den andre er romvideo siden det er ganske så mange som har spurt. De to siste er skole og privat), gjort lekser, skrevet rapport, spist, dusjet, og om ikke så lenge skal jeg spise kvelds før jeg begynner med matte! 

Smil, du har gjort en god deal! 

Har du hatt en produktiv dag?

An early morning

Rise and shine! I dag våknet jeg kvart på 8. Har nemlig veldig mye som jeg skal få unnagort i løpet av helgen så da må man ofre søvnen litt og våkne tidlig. Resten av dagen går da til øving, lesing, blogging og spising!

Hva skal du i dag?

Når våknet du i dag?

Next, master chef?

Jeg og Elin Su er da master kokker! Vi lagde noe veldig godt som da er pasta, ost og pølse! Vi er så flinke kokkere at vi burde være med i den neste master chef! Har du smakt pasta, ost og pølse?(selvom det er veldig standard mat etter skolen)

Speed-date!

Jeg vurderer å ta en blogg pause ... Men det er ikke sikkert! Jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det, men i det siste har jeg mistet inspirasjonen min fullstendig og jeg vil ikke akkurat tvinge den tilbake. Inspirasjonen min har rett og slett bare sunket og sunket i det siste ... Vi får se om den kommer tilbake. Jeg vil bare si det sånn at dere vet det og at det ikke kommer helt plutselig. Jeg vet ikke om det bare er på grunn av det dårlige været eller om det bare er meg som er for lat til å gå ut og ta noen bilder. Men jeg må bare få sagt det; dere er utrolig herlige og jeg kan ikke få sagt det nok eller klare å legge ord på hva jeg føler når jeg ser deres fine kommentarer og rett og slett tanken på at dere er inne på bloggen min! Men til noe litt bedre; i dag på skolen så hadde alle gruppene(altså alle revygruppene) speed-date. Det var faktisk ganske morsomt og varmt! Vi satt i to sirkler mot hverandre. Dere kan vel gjette hvor bråkete det ble. Alle sammen snakket samtidig. Vi hadde 15 sek til å si navn, klasse og hvilken gruppe vi er i. Jeg er i scene. Hvert parr fikk spørsmål og man skulle bytte for hver gang. Mange av spørsmålene var utrolig rare. Noen av spørsmålene var; hvor deilig er jeg på en skala fra 1-10 og hva syns du om håret mitt og hva slags melon liker du best utenom vannmelon. HAHA, nå har jeg prøvd det også!

Har du prøvd speed-dating før? 

Åssen er bloggmotivasjonen din for tiden?

The beauty of the nature


Hehe, prøvde meg litt frem i pixlr jeg! Forresten så har jeg fått noen spørsmål iløpet av innleggene om åssen jeg redigerer det og det og vel, jeg hadde planer om å lage en video i helgen, men whoops så var helgen over. Så det kommer en video iløpet av uken! 

Har du prøvd pixlr før?

19:48

Joo, nå skal jeg fortelle dere noe veldig morsomt som skjedde i dag. På skolen så har jo vi stasjonære maccer. Jeg, som er så smart klarte da å ta Tonje sitt minnekort i CD  rommet på min mac også kommer da en person som jeg ikke skal si hvem er og gjorde det enda verre. Resultatet ble da at jeg ikke fikk brukt maccen min resten av dagen og måtte da skrive en lapp om at ingen måtte skru på maccen min. Så imorgen skal IKT ta skjermen og ta den fra hverandre for å få ut minnekortet. Yeeeey!


Men over til noe som er litt mer koselig! Jeg har da kommet over noen koselie innlegg. Jeg har blitt linket til 2 blogger og fått en blogg som har gjort meg utrolig glad. Etter at jeg så disse innleggene må jeg virkelig si at jeg fikk lyst til å stå på et bord og danse og hoppe rundt! WHOOTCathrinenbuer og til slutt kom jeg over ett innlegg som gjorde meg så glad at jeg ikke klarer å beskrive det! TRYKK HER!
H
APPY!

Hvordan har dagen din vært? 

Wanna hide?


I morgen er det dessverre tilbake på skolebenken. Hvorfor kunne ikke ferien ha vart mye lengre? Jeg husker - før så syntes jeg at ferien varte for lenge og nå er den for kort. Åh, jeg vil ha flere dager å slappe av på og jeg vil ha flere fri dager, men dessverre så har vi 365(6) dager i året og er på skolen i 190 dager... 

Forresten så gikk brannalarmen i hele blokken klokken 4 på morgningen i dag. Tusen takk til GENIET som gadd å tulle med brannalarmen og la folkene i blokken stå ute i kulden i over 20 min. TUUSEN TAKK! 

Har du også skole i morgen eller har du høstferie?

Tusenfryd - Dagen er din!

I dag ble jeg vekt opp av en veldig koselig jente som ville ha meg og noen flere med på Tusenfryd. Fikk kort varsel, men det gikk jo fint. Vi kom oss dit. Dagen var koselig, men veldig kald! Var halv pris på godteri og is! I morgen er det 70% for de som har lyst til å ta en siste tur før vintern!
Haha, noen som ser meg?
Har du vært på tusenfryd i Oktober eller september? 

Var det kaldt der du var i dag?

A friend is to keep, but a best friend is to last for forever!

Bildene er  tatt på Opera huset i et utrolig kuult hjørne! Dere vet, VIP hjørnet! Det er så kuult at alle som skal inn på operaen kan se hjørnet!

Har du vært på operah huset? 

Tar du og din(e) bestevenn(er) mange rare bilder sammen? 

Curls

I det siste har jeg sovet og gått med en svær klump på hodet. Attraktive? Suuper! Så nå har jeg fått mange, mange krøller og EKSTREMT volum i håret! Har også vært og hentet objektet mitt! My baby is back!


Dagen min i dag går ut på å stappe i meg halstabletter, ligge i sengen og se på serier/filmer, spise, høre på musikk og bli frisk! Fin start på høstferien, right? Jeg vet at det er ganske mange der ute som også er syke, så masse god bedring til dere alle sammen, og til dere som ikke er syke. Ha en fin dag og høstferie for de som har det! 


Hva skal du i dag?

Hva syns du om mine ''fantastiske'' krøller? 

Strømbrudd

Her satt jeg da. Foran pulten. Øvde og øvde og øvde til matteprøven. 2 hele timer foran boken og mange oppgaver som fikk en løsning på ett blunk! Ahaha, I wish! Jeg har bare sittet foran pc-en helt siden jeg kom hjem ? Jeg har matteprøve på fredag som jeg faktisk har helt glemt, så takk til de to ved siden av meg som hadde en fin samtale i dag om åssen de skulle øve til prøven, men ikke klarte det. Han ene glemte faktisk helt at vi hadde prøve så det er bra at jeg ikke var alene om det. 

Det var forresten strømbrudd her hos oss. Det var isåfall det vi trodde. Det er tydeligvis ikke bare i leiligheten vår, men alle de blokkene rundt oss som er en del av bakgården/parken. Let?s have fun in the dark! Look after my shadow! It seem?s to be missing! Beklager for fine photoboot bilder. Er dessverre litt for lat til å stelle meg foran kameraet og ta bilder ...Har du matteprøve?

Gikk strømmen også av hos deg?

Sulten?

I dag har magen min rumlet i nesten hele dag. Jeg blir sulten utrolig fort og det er ikke så koselig når magen rumbler helt sinnsykt i timen. Det betyr vel bare at jeg må få i meg litt mer? 


Ja, maisboksen er opp ned! 

Er du også sulten hele tiden?

Grønn gele med kiwi smak?

Ja, da har jeg offesielt sett noe nytt i dag! Jeg har sett og smakt GRØNN gele med kiwi smak! Jeg vet ikke med dere, men jeg har aldri sett sånn i butikken før og har heller aldri sett det før fetteren min tok den med for å dele! 

Var også ganske mange som lurte på hvor jeg kjøpte Jakken, så istedenfor å skrive hvor jeg kjøpte den til hver enkelt person, svarer jeg på det her. Jeg kjøpte den da på en liten butikk som heter Robot. I den butikken hadde de militærjakker for samme pris, levis bukse, shorts and so on! Utrolig søt og herlig butikk! Jeg vet ikke om butikken finnes andre steder i Norge, men den finnes ihvertfall på Grunerløkka!

Har du sett eller smakt grønn gele før?

110912


Formen er dessverre ikke helt på topp i dag. Nesen er tett, hodet er vond og halsen er sår. Det er vel det som hender når det begynner å bli kaldt.

Åssen er din form i dag?

21:40

Nå sitter jeg her med toast, kakao, boken min og TV2. Det er nemlig en jeg kjenner som skal danse på norske talener. Han heter Carl og er super flink! Han kommer på etter reklamen og da må dere se på! Reklame bruker en evighet, arrrg! Jeg redigerte også en av videoene mine i dag, men jeg fikk ikke lastet den opp på youtube, og dessverre så er filen min på skolen så dere får vente til mandag! Trykk HER for å se litt av dansen eller hele, er ikke helt sikker. Flinke Carl! 

Hva gjør du nå?

Ser du på norske talenter?

Saturday (FOTO)

Som sagt så var jeg med noen venner på lørdag og deretter med noen fra klassen! Så her kommer det da bildene fra den dagen!

Kommer også noen videoer i løpet av denne uken, så det er bare å glede seg!


Hjemme hos Hanna! Vi koste oss med ships, snakk og latter!

Måtte også få med oss flyshowet!

Haha, digger når folk kler seg ut og gjør sånne ting!

Her er bildene fra middagen min klassen! Cheeese Julie!


Hva syns du om bildene? 

Hva gjorde du på lørdag?

Twix spisekonkurranse

 


På hjemveien fra skolen dro jeg og Thea en tur innom tiger ofr å kjøpe godteri, ehehe .... Det var en sånn SVÆR 10 pack x2 på twix for 30 kr og det er sinnsykt billig, og til og med jeg vet det så da vet ALLE det! For de som ikke vet det så er jeg ikke en sjokolade person, i det hele tatt! Jeg liker faktisk ikke sjokolade, eller det kan hende at det er noe som jeg syns er godt, men ikke klarer å ta mer enn en bit eller noe uten å blir utrolig kvalm. 

 

Jeg og Thea gikk da bort til parken og satt oss ned så kom det en ide helt plutselig at vi skulle ha en twix konkurranse. Gikk ikke akkurat helt som planlagt for å si det sånn. Konkurransen gikk da ut på at vi skulle spise 2 twix i løpet av 20 sekunder og det viste seg til at det var mye vanskeligere enn vi skulle tro, så da tok vi den en gang til, men bare med ett minutt(jeg aner virkelig ikke hvorfor vi tok den to ganger!!). 


Resultatet der ble ikke så bra det heller, men ikke vær redd. Jeg skal spare dere for det ''vakre'' synet av oss som spiser. Det verste er jo egentlig at vi filma det hele .... Har jeg iallefall noe å kose meg med når jeg kjeder meg! :-D

Men her har dere i hvertfall ett bilde av konkurransen vår!

Har du hatt en twix spisekonkurranse før?

Er du glad i sjokolade?

Mandags kos

Da var første skole dag på vgs over. Har begynt i 1 klasse på elvebakken, wihiii STOOOR jente nuu! Det var ganske så klein luft mellom alle sammen i klassen hvert fall mellom oss som kom alene, men det forandrer seg nok snart! Skal forresten til Lunde med hele media trinnet i morgen. Jeg er ikke sikker på om vi kan sitte med de andre fra trinnet(lærene er VELDIG opptatte av at vi skal bli kjent med de i klassen først) så da krysser jeg fingrene for at jeg ikke ender opp med å sove alene eller sitte alene på bussen hvis vi må sitte klassevis. Det hadde vært en veldig trist historie! 

MEEEEN over til noen annet. Nå sitter jeg her da på min andre kose/tenke plass på gulvet. Jeg har da som de fleste også ett rom. Hvem skulle tenke seg til det? Og det er her jeg også tenker og er for meg selv når jeg føler for det, sammen med takterrassen, men ingenting slår rommet!


Oh yeah, sitter da med topp og brød med banan til kveldsmat! Fin imstalflaske? Jeg vet at det ser utrolig rart ut, men det er bare fordi jeg ikke er så flink til å drikke vann så da må jeg ha en flaske for at jeg skal drikke mye vann! 

Åssen var din første skoledag?

Er du flink til å drikke nok vann?

 

Har også spørsmålsrunde HEEEEEEER! Still meg spørsmål!

Døgnrytme?

Helt siden sommerferien begynte har ikke ordet døgnrytme eksistert i min ordliste. Jeg legger meg seint og våkner tidlig. Det er ikke akkurat det beste når skolen starter på mandag hvor jeg må våkne tidlig og ha laange og sikkert kjedelige dager fult med lekser og prøver! Jeg må virkelig skjerpe meg og legge meg tidlig. Hvis det er noen der ute som har lyst, så kan dere sikkert få døgnrytmen min så kan jeg få en ny en♣Når starter du på skolen?

Åssen er din døgnrytme?

Follow on Bloglovin

Smoothie


Jordbær med litt banan og mango smoothie!

Liker du smoothie?

Follow on Bloglovin

Harry Potter maraton

Da skal Hanna og Jeg sette i gang med Harry Potter maraton. Det blir koselig det!Er du glad i Harry Potter?

Har du hatt Harry Potter maraton før?

Follow on Bloglovin

Blueberry

For en eller to dager siden kjøpte mamma blåbær til meg. Jeg er faktisk litt mer bringebær og jordbær person, og har egentlig nesten aldri vært så glad i blåbær. Men når jeg tok et bær, ble det enda en til og enda entil, og til slutt var den tom! Fin historie ikke sant?
WOHoho, hurra for fancy bilder!

Hva slags bær-person er du? 

Lenge siden du spiste blåbær?

As long as you love me

Da har endelig Justin kommet ut med videoen sin til As long as you love me eller den kom ut for 1-2 dager siden, men pyttpytt. ELSKER DEN! Han virker mye mer moden og så noen heite (almost) dirtydirty(hvis dere skjønner hva jeg mener) scener! Guuud, hvem er det som hadde sagt nei til å være den jenta i videoen, ikke jeg hvert fall♣

 

Hva synes du om videoen? 

Hadde du sagt nei til å være jenta i videoen? 

14:04Da sitter jeg her i vinduskarmen og skribler ned i boken min. Tanker flyr, minner flyr og tiden flyr. Litt artig å tenke at når du skriver noe ned så bare kommer det flere og flere tanker og minner! 

Hva gjør du nå?

Tusenfryd

Da har jeg vært på tusenfryd! Var der først og fremst for å være med i en undersøkelse og til gjengjeld fikk vi 5 gratis billetter til tusenfryd!! Billettene kan brukes til denne og neste sesong. I tilegg fikk vi gratis avgang inn til tusenfryd, så da ble det på en måte 6 GRATISbiletter! WOW, awsome. Jeg fikk være med på undersøkelsen på grunn av Diana og det var henne jeg var der med.

Jeg vurderer også å ha en liten konkurranse hvor du kan vinne en-to tusenfryd billetter, men er litt usikker. Nå som jeg har 5 kan jeg godt gi bort noen. Tell me what ya think!
Bad hair day, you say?

VAKRE!Også må man jo falle litt da .. Her har vi da mitt vakre sår!

Har du vært på tusenfryd i år?

VIl du at jeg skal ha en liten konkurranse?

230712

I går overnattet jeg og Caroline hos søsteren min. Vi så på film, var på facebook, spilte scrabble og pictionary! 


Vi sykla hele veien opp til kringsjå. Herreminhatt, det var slitsomt!Elsker akkurat denne delen. Altså dette bildet og det under

Har forresten fått billettene til konserten til neste år. Justin Bieber here I come!

Hva gjorde du i går? 

Skal du på konserten?

Tenn et lys

Ja, da er det 22 Juli. Dessverre på akkurat denne dagen for ett år siden var det en mann som tok både unger og voksne fra familien deres. Nå er det ett år siden ulykken på Utøya hendte! Jeg skal ikke skrive en hel del av tingene som hendte den dagen for dere vet godt hva som hendte alle sammen ... Så ''hvis en mann kan vise så mye hat. Tenk så mye kjærlighet vi kan gi''. Kondolerer til alle sammen som har mistet kjente og eller en familliemedlem. 


Et lys er tent for dere!

Kjente du noen som døde den dagen?

New haircut

Yes, da har jeg endelig fått klippet meg! Det føles så herlig nå. Hodet føles også mye lettere. Jeg hadde faktisk hår som gikk meg nesten til rumpa og nå føles det ut som om jeg nesten ikke har noe hår, og jeg har også fått tynnet ut håret mitt siden jeg har så tykt hår! 


Før

Etter


Hva synes du? 

Middag med familien

Da har dagen gått ut på å være barnevakt for min søte lille fetter, deretter ble det en god middag med masse god mat og latter! Kjenner at jeg er stappmett nå!


Namm, kyllingvinger!

Hva har du gjort i dag?

Nanny Tuva

Da har sommerjobben min begynt. Jeg har ikke fått en jobb hos en fancy butikk eller noe lignende, men jeg er barnevakt for fetteren min! Han er super søt og heldigvis superfotogen!


Ehehe ... Tittei, her kommer jeg!! 


Har du en sommerjobb? 

Karl Johan
//Alle bildene er tatt med canon EOS 500D med 50 mm 1/8 linse// 

Hva synes du om bildene og den nye redigeringsmåten? 

LOL = Aker Brygge

Dro HELE veien opp til Saga i dag for å se på filmen LOL, eller hele veien er litt overdrevent... Tar ca.15 min med trikk, men allikevel kom vi for sent og rakk ikke de fine 10 min med reklame. Sad face. Filmen var jo i seg selv ganske så søt og koselig, men det var ikke helt Miley Cyrus hvis dere skjønner, men den var søt. Etter det tenkte vi å dra på Kafé, men endte opp med at vi satt på Aker Brygge, kjøpte en GIGANTISK sukkerspin og se på noen som holdt et show!


Wuhu, asiatiske turister. Jeg hadde blendet meg inn helt perfectly! 

GIGA sukkerspinn!

Han show mannen ba dem vise fuck-you fingeren til de som satt på trikkenSå søte, de er på date ♣

Har du sett LOL filmen?

Hva har du gjort i dag?

14 : 44
I det siste har solen gjemt seg bak skyene og latt oss få besøk av regnet som ikke vil dra. Noen ganger pøser det på med regn. Noen andre ganger regner det nesten ikke en gang, men skyene er fortsatt gråe og triste. 

Regner det hos deg?

The last dinner

Da har endelig innlegget jeg har lovet dere kommet! Her kommer bildene fra vår siste middag sammen.Har du vært på middag med klassen i år?

Hva synes du om bildene?

Beach girlsa

I dag dro jeg til stranden med noen flere venner! Mitt første bad i år! Vi ble der litt lengre enn forventet noe som også ødela litt av bloggplanene mine, men det går bra(håper jeg). Det var ikke like kaldt i både været og vannet som vi hadde trudd, men vi ble litt overrasket når vi så brennmagneter. Vi begynte nesten å frike ut når vi var på brygga og var ''omringet'' av dem, ehehe...

MEN jeg LOVER i morgen har jeg ingen planer enn å looke grey's anatomy så da kommer bildene fra middagen og noe mer jeg har tenkt :) 
Ingen kims, ingen kos!Rumpe dansen!


Har du tatt ditt først bad i år? 

Vitnemålsutdelig - Last day

I dag har jeg vært på vitnemålsutdelig.(Bildene fra middagen kommer i morgen. Har også flere innlegg på lager). Det ble holdt mange fine og rørende taler, dansing, musikk og selvsagt vitnemålet. Det ble mye gråting, latter, bilder og mye mer som jeg ikke kommer til å glemme. Alle sammen er helt supre og de gjør meg utrolig lei meg at jeg ikke kommer til å få se de smilende ansiktene etter sommeren, men om 1 år skal vi ha en reunion. Blir spennende hva som har hendt i livet dems. 

Til dere som er fra klassen. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men jeg får vel begynne med tusen takk for noen vidunderlige år fylt med latter, tårer, minner og rett og slett takk for at jeg fikk være en del av det. Det er så mye som har hendt i løpet av årene vi har vært sammen og det gjør meg utrolig lei meg ved tanken av at det stopper her. I dag var slutten for de fleste av oss. De fleste var nok glade og noen var utrolig triste for at de er ferdige med tiende og kommer til å få en helt ny og fresh start. Så jeg skal ikke snakke for de andre, men for meg er det ingen ord som kan beskrive den følelsen jeg sitter med her. Derfor slutter jeg innlegget med et tusen hjertelig takk for at dere alle sammen åpnet hjertet deres og lot meg få se deres vidunderlige og flotte hjerte og hverdag. Jeg kommer virkelig til å savne hver og en av dere. God sommer og lykke til videre i livet! ♥♥♥

Lærer som får gave av moren til en av elevene. 

Fikk vitnemålet mitt

Sølvi! 

Savner dere allerede hele gjengen! Aww, se turteludene i hjørnet!

Kjekkasene Da er jeg ferdig i 10!

Mohammed!

Se så søte dem er! 

Haha, ante ikke hva jeg skulle gjøre. Khuda(han ved siden av meg) sa gjør det her og der var jeg forvirra!Er du ferdig i 10? 

Hva har du gjort i dag?

Last day, last memories?

Om noen få dager er det sommerferie. Av en eller annen grunn føles det ikke sånn ut, men jeg skal juble allikevel! Yeeey, wuhuuuuu! Nok, jubling? Jeg kan rett og slett ikke tro at om bare noen få dager er jeg ferdig på sagene og kommer ikke til å kunne treffe og bli irritert over all bråket i klasserommene og heller ikke de rare spøkene ... Føles bare helt uvirkelig. Det føles faktisk ut som om jeg fortsatt går i 9, men nei, kanskje påtide å våkne? Jeg har i alle fall middagen i morgen og to dager på å være med min rare klasse! Kommer faktisk til å savne dem!


Finner du meg?Noen av de få bildene jeg tok i dag!

Føler du at det snart er sommerferie?

Kommer du til å savne klassen din eller savnet du dem?

Fant du meg?

Det regner hunder og katter
Ble våknet av en utrolig fin lyd i dag. Det pøsregnet som bare det! Tror faktisk ikke at jeg har sett det regne så mye her i norge før.

Regnet det hunder og katter hos deg også?

Elsker du lyden av regn?

Fitnessgirls

I dag dro jeg og Shirley til treningsentret på carl berner og trente. Tiden gikk utrolig fort og woops så var den 7 og da hadde vi trent i 2 timer. Nå skal jeg spise min nydelige og deilige salat, der etter skal jeg ta meg en fint bad med grey's anatomy!


Kyllingsalat♥

Liker du kyllingsalat?

Trener du på treningenter?

Camping girls with a slight of hope

I går så sov jeg, Hanna og Shirley på takterrassen vår. Eller rettere sagt, vi campet på takterrassen. Vi hadde et lite(stort) håp om å kunne se Venus passere solen, men dessverre fikk vi ikke sett det siden vi sovna. Vi sovna en halvtime før solen skulle komme opp. Alle sammen var skikkelig gira på å være våkne for å se det. Vi gjorde nesten alt bare for å holde hverandre våkne. Vi pirket hverandre i ansiktet, leste opp mange vitser, fortalte skrekkhistorie, men alt i alt, sovna vi... Vi måtte også gå rundt å lete etter giga steiner for å få teltet til å stå ordentlig!


Vi fikk ikke se solen, men vi fikk hvert fall se den nydelige månen!

Så du venus i går? 

Har du campet på en takterrasse før?

Ice cream with a hint of strawberries

Da sitter jeg her med vanilje iskrem og jordbær. Det er faktisk andre isen min i år og det er juni ... Litt rart å tenke på om ca.19 dager så er det sommerferie og om 19 dager så er jeg ferdig på ungdomskolen .. Skummelt ... Men nå skal jeg kose meg med radio rebel(som er en film) og slappe av før jeg må rydde rommet -.- ALLTID en fryd ... Oh hei, nå kommer mamma inn med vannmeloner! Mhm, nå skal jeg kose meg!
Dette innlegget skulle egentlig bli publisert for utrolig lenge siden, men pc-en min bestemte seg for å klikke så jeg fikk ikke til å redigere bildene mine også har windows forandret seg til en gamlere versjon av windows 7...  Den er fortsatt windows 7, men nå kan jeg ikke se bilder av sidene når jeg tar musepekeren over... Aaaaa, hvis noen vet hvordan jeg fiker det, let me know!

Hvor mange is har du spist i år? 

Hva skal du i kveld? 

Jstin Bieber konsert 30 Mai!

Som flere 4000 andre var jeg på Justin Bieber sin gratis konsert i går. Det var en utrolig awsome opplevelse med masse syning, dansing, hopping og definitivt skriking! Mange finefine sanger, både nye og gamle. Ventet forresten i over 7 timer på operah taket og kom på at jeg skulle ha eksamen dagen etter, mhm, super prioritering og i morgen skal jeg ha kuuperteste(?). Var du der i går eller så du det på tv?

School has taken over my life

Nå som vi fikk engelsk forberedelsene i dag har jeg ikke lenger noe liv ... Kom også på at jeg har en k&h lekse som skal leveres inn i morgen og telles 50% av standpunkt karakteren vår, LOVLEY! 


BTW, noen som skal på Justin Bieber sin konsert i morgen? I know I will ... Si hei hvis du ser meg og hvis du vil!

Har du hatt eksamen? 

Har du noen tips å gi? 

SOMMER = SOL = BADING = SLAPPE AV = LESE I SOLA = SOLE SEG

Wow, nå er jeg så suprised av ''matteskilzzene'' mine at det er synd at jeg ikke kom opp i matte, men synd at alle kan regne ut det der i søvne... Mhm, matteskilzz med Z!! 

MEEEEN til det jeg faktisk skal skrive om. I dag har jeg sittet og kokt meg ute i solen på terrassen. Når det er 28.7 grader kan man ikke sitte inne så da var det frem med boken, solkrem, solbriller og ipod og marj ut i sola. Ble sittende ute og føle meg som en kylling i en ovn, men heldigvis var jeg smart og tok med meg min kule venn, Kuli! Bare jeg som ikke har brukt sandaler og derfor fått skille ved foten? 

Hva har du gjort i dag?

Er du suprised av mine matteskilzzzz?

FOLLOW MEG GJERNE PÅ BLOGLOVIN HEEEER!

Veien til et sunnere og bedre liv

Da har jeg satt meg et mål om å spise mye mere frukt, drikke mer vann og rett og slett bli sunnere. Jeg har også begynt å trene mer enn jeg pleier! Thumbs up! Så planen min for resten av kvelden er å sette meg ned med boken min og spise de saftige og ferske fruktene! 
GONE!!

Hva er dine planer for kvelden? 

Årets første is

Da spiste jeg årets første is og turen dro til McCdonalds.
Har du spist is i år?

The national day in red, white and blue!

Siden det er 17 Mai i dag måtte jeg jobbe. Jeg måtte hjelpe til på restauranten til Mommy. Gatene var fulle av mennesker som både var edru og fulle. Vi fikk besøk av ambulansen siden det var en jente som var bevisstløs eller noe lignende, deretter av en ny en siden en mann med osloblad (I think) som falt sammen med ølen sin og til slutt fikk jeg et frieri av en fullmann. Haha, alltid like artig! En full mann kom bort til meg og spurte om han og jeg skulle gifte oss. Jeg smilte og sa bare at jeg har en usynlig kjæreste og det gjorde susen, men han sa at han skulle vente på meg da. Yeeey, jeg kommer ikke til å dø alene! Og forresten, GRATULERER MED DAGEN ALLE HERLIGE MENNESKER!

En random fyr som ville på russebussen og spurte om nummeret dems

Jeg så mange småegutter som tok på den veldig mye... Stakkars, de trodde at den var ekte. 

Har du hatt en fin 17 Mai?

 

17 Mai følelsen?

Er det bare jeg som ikke føler at det er 17 mai i morgen? For meg så virker det bare helt utrolig at det er 17 mai i morgen. Det føles også ganske så rart, men det skal ikke stanse meg i å spise masse is og gå opp i vekt. Tulla skal jo så klart spise is, men tror ikke at jeg kommer til å spise så mye is at jeg går opp i vekt. Det er også meldt regn i morgen. Kos dere masse dere som skal gå i tog imorgen, ahahaha! Am I enjoying this? Yes. Am I evil? No, not today but we'll see tomorrow. 


//Bildet ble tatt av meg i fjor//

Føler du at det er 17 Mai i morgen?

Skal du gå tog?

For en Hakuna Matata dag

For de som ikke vet hva Hakuna matata betyr så betyr det at dere må se på løvenes konge, neida det betyr ingen bekymring, men sånn seriøst hvis du ikke har sett noen av løvenes konge filmene så vet du hva du må gjøre! Dagen min i dag startet ganske så stressende, men etter skolen ble alt bare borte. Jeg kunne slappe av, lese i toppbladet mitt og jeg kunne dra på trening uten noen bekymringer, herlig!

Nå skal jeg kose meg videre med It will rain av Bruno Mars, Topp, Chips og The secret life of the american teenager. Oh yeah, multitaskin på fullt nivå! Kjøpte forresten chipsene for 30 kr til sammen! God helg!

Har du også hatt en Hakuna Matata dag?

Har du sett løvenes konge?

 

 

Just my luck

Dagen i dag har ikke akkurat helt gått min vei, ikke bare på grunn av regnværet, men også på hvordan jeg føler meg. Har ikke følt meg så bra i det siste og det ble ikke akkurat bedre når jeg så de gråe skyene ... Og heller ikke når jeg har ventet i flere dager på å skaffe meg billetter til LOL filmen med miley cyrus i også kommer jeg til luken og får høre at de er tomme for billetter. Jdkjwnfjkmerlnh, det er sånn jeg følte meg når jeg fikk vite det, men gratulerer til de som var flinke med å få tak i billettene! Men nå som jeg har fått lettet det vekk fra skuldrene mine har jeg prøver å lese til, yeeey! GO POSITIV HOLDNING!


Yeah, high five for positive attitude!

Har du noen gang følt deg litt lsmgjkneknht du også? 

Hva skal du i dag? 

Study hard

Da har jeg vært utrolig flink og brukt nesten hele dagen min foran RLE boken og lest til RLE prøven som er på fredag ... Hvem er det jeg prøver å lure. Jeg satt maks 3 timer foran boken og meste parten av tiden satt jeg på ipoden min for å velge sanger ... Sånn går det når man har noe mere spennende å finne på!

Hender dette ofte med deg? 

A trip looking for ear

I nesten hele dag har jeg sittet foran tumblr og reblogget bilde etter bilde, ledd for meg selv, sittet og nikket i full enighet med bildene. Ikke akkurat det beste man kan gjøre på en lørdag med fint vær og når man har en RLE bok som venter på å bli åpnet, men i siste liten valgte jeg å ta meg en ørliten tur ute med det flotte kameraet mitt og ta noen bilder. Jeg elsker når jeg går rundt med kamera også tar jeg bilde av et eller annet også er det alltid en eller annen som tror at jeg tar bilde av dem så de enten gjemmer seg eller stirrer på meg hele veien. Traff på søte Ingrid på veien og vi stod der og snakket litt, alltid koselig!Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort i dag?

Colorful eyeshadow

Etter å ha ryddet litt rundt om kring i huset, fikk jeg litt lyst til å leke litt med øyeskyggene mine. Jeg bruker ikke sminke til vanlig og det er veldig lenge siden jeg har brukt øyeskygge, så da lekte jeg meg litt rundt. 


Måtte bare prøve meg litt med blits her og på bildet under. 


Liker du å leke deg litt frem med sminke en gang i blant?

Hva synes du? 

Sommeren er så nære at jeg nesten kan ta på den

Om ikke så lenge så er det mai og det betyr at det ikke er så langt i fra sommer og heller ikke langt i fra sommerferien! Slenger inn noen bilder fra ifjor sommer, gud som jeg svaner sommer, sol, bading og IS!

Hanna har bursdag idag! Wuhu, gratulerer med dagen. Tror faktisk at dette er min 5 gratulasjon i dag eller noe, hah.

Åh, jeg savner å gå i shorts og t-skjorte uten jakke eller strømpebukse/thights(?) over!

Savner du sommeren?

Noe spesielt du gleder deg til i sommer?

Og btw Justin Bieber kommer til Norge sånn ca. i Mai eller i Juni!! Can't wait!

Det er for få timer i døgnte

Da har fremføringer og lekser begynt å presse seg på. Det er så mye som skal få unnagjort på så lite tid, og dessverre kan man ikke få presset alt inn i løpet av et døgn. Men over til noe mere positivt, siden det er det som er best. I dag så er det faktisk sol og fint vær!! 

Føler du noen ganger at det er for få timer i døgnet? 

Hva skal du idag?

Titanic slår aldri feil

I går dro jeg og noen venner på Kino for å se på Titanic. Uansett hvor mange ganger jeg har sett den gråter jeg like mye hver gang og skvetter på de samme stedene hver gang og ler de samme stedene hver gang. Gud som jeg elsker det! Elsker å kunne se på en film som man har sett dusinvis av ganger og allikevel aldri bli lei av den og heller føle som om det er første gang man ser den!Har du sett Titanic?

Pancake-Wednesday

Av en eller annen grunn fikk jeg utrolig lyst til å spise pannekaker i dag, så jeg ringte og spurte min herlige og snille mor om vi kunne lage pannekaker, og svaret ble ja. Så etter en god og stor porsjon med pannekaker ble det en glad Tuva. Jeg tenkte også å spørre mamma om vi kunne ha pannekaker hver onsdag for da hadde det jo være noe ekstra å se frem til hver uke, men så tror jeg ikke akkurat kroppen min hadde tålt det og det hadde nok heller ikke vært så morsomt for mamma å måtte trille meg til skolen. Så, da holdt jeg den fine ideen for meg selv!

Er du glad i pannekaker?

Hadde du likt tanken om pannekaker-wednesday?

Music

Veldig kreativ overskrift må jeg si! Tenkte at jeg kunne dele noen av de sangene jeg hører på mest nå for tiden. Ikke det at jeg har så bra musikksmak eller noe, men det er vel litt artig å høre på hva andre hører på? Hvis dere har noen sanger dere synes er kjempebra, del dem hjerne! 

Justin Bieber - Boyfriend

Katy Perry - part of me

Cher Lloyd - Want you back

Demi Lovato - Give your heart a break

Jessie J - Domino

 Kelly clarkson - What doesen't kill you

Har du hørt noen av sangene før?

Hva slags sanger hører du mest på nå?

Den følelsen

Jeg elsker de dagene hvor jeg føler at jeg har fått mye ut av dagen min på kort tid. Jeg startet for eksempel med 4-5 timers trening, dusjet, gjort litt lekser og skrevet litt på en stil, og om  ikke så lenge blir girl night out + Leon da så klart! Vi skal dra på kino og se american pie reunion og deretter skal jeg kanskje overnatte hos kine. Kommer ann på om jeg får lov av min kjære mor, minner meg forresten på at jeg på ringe å spørre.


Oh yes, jeg har øvd til mattetentamen!

Liker du sånne dager?

It's coming closer!

Nå så nærmer sommeren seg! Man merker det på temperaturen og man merker det på de fine trærene og greinene som ikke ser fult så nakne ut lengre, men har fått grønne og fine blader på seg. Fine blomstre som dukker opp overalt, og grønt og fint hvor enn man går. Det er herlig det! Ha også en fin helg videre!

Tycks om bildene?

Hva er dine planer for dagen?

Something unexpected

Istad kom det en liten katt som snuste på de døde plantene til mamma. Jeg fikk ikke noen bilder av ansiktet til katten siden jeg har en liten frykt for katter så jeg prøvde å holde meg litt unna når ansiktet var mot meg, men her er det noen bilder av dens fine rygg og bakhodet!

Er du redd for katter?

Det er slitsomt å dra på Kino i ferien

Jeg må bare starte med å si at The hunger games er RÅÅ BRA! Hvis du ikke har sett den, dra å se den. Du har definitivt noe å glede deg til! Men jo. Som jeg skrev så dro jeg og Hanna.S opp til colosseum for å se på The hunger games. Da vi først som  inn var det stappafullt med folk over alt. Både voksne og mange, mange, mange småunger(som vi til slutt fant ut var der for å se på happy feet). Og det her var ca. kvart på 1. Vi sto i kø i ca.20 minutter for å finne ut at the hunger games filmen som gikk kl.1 var stappafult og da sa vi at vi kunne ta den som gikk vart over 3, så sa han at den også var helt fult. Så da dro vi ned til Ringen kino, men filmen der gikk ikke før kvart over 6. Derfor dro vi hjem til meg for å se på amercan pie 1 og etter der dro vi på kino! Så jeg dro hjemme i fra halv ett, men fikk ikke sett på filmen før kvart over 6...


Men filmen var verdt det, so TUBS UP!

Har noe sånt hendt deg før?

Har du sett filmen?

hits